Your free enquiry
ESEF

ESEF

Utrecht, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Промишлени консумативи, Подизпълнение
Organizer
Organizer:
VNU Exhibitions Europe
Event website
Event website:
ESEF
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

ESEF 2024 вече ще се проведе от 12.03.2024 до 15.03.2024. Форматът на събитието ще бъде "лице в лице". Koninklijke Jaarbeurs ще бъде домакин на събитието, което няма да включва най-актуалните превантивни мерки срещу Ковид-19. Това се дължи на премахването от страна на Нидерландия на ограниченията, свързани с пандемията.

Представяне на събитието

ESEF е международен търговски панаир за металообработка, аутсорсинг и инженерство. По време на събитието се представят нови материали, компоненти, системи. Правят се демонстрации на нови приложения, гъвкави решения и технологии. Това е мястото, на което може да се научи всичко ново, свързано с бранша, да се представят нови фирми и продукти, да се наложат нови имена. ESEF осигурява възможност на изложители и посетители да намерят нови клиенти и подизпълнители, да увеличат популярността на марката си, да намерят партньори и сътрудници, да сключат сделки за материали и системи.

ESEF се провежда в Утрехт, Холандия и се организира на всеки две години. Резервирайте хотел или апартамент онлайн за панаира с наша помощ. Ще ви предложим места за настаняване, които са подходящи за събитието и отговарят на изискванията и бюджета ви. Ще направим вашите хотелски резервации за ESEF 2016 и ще организираме пътуването ви до последния детайл – от летищния трансфер, през наемането на автомобил и изготвянето на маршрути за лесно придвижване с обществения транспорт, до наемането на конферентна зала. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме специалисти в организацията на бизнес пътувания и услугите ни са безплатни за вас. Възползвайте се.

Full list of
hotels for
ESEF

Book Now
How to get to ESEF

Similar trade shows