Most booked hotels
Your free enquiry
EPF - Estrich, Parkett, Fliese

EPF - Estrich, Parkett, Fliese

Feuchtwangen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer:
Bayerische BauAkademie
Frequency
Frequency:
3 years

Ковид-19 & EPF

След внимателно обмисляне EPF 2022 беше отменена. Заради най-новите предизвикателства, които поставя Омикрон, като например необходимостта от въвеждане на забрани за пътуване, организаторите предпочетоха да анулират изданието. Новите дати за провеждане на събитието на живо са от 22 до 24 юни 2023 г. Bayerische BauAkademie, мястото за провеждане на събитието, ще бъде оборудвано с най-съвременни мерки за защита от коронавируси. 3G Правилото за допускане ще бъде една от въведените защитни мерки. Съгласно тази политика участниците трябва да представят документи като доказателство за възстановяване от предишна инфекция, преди да бъдат допуснати до мястото на провеждане на събитието.

Въведение в EPF

EPF - Estrich, Parkett, Fliese е международно изложение за строителство с акцент върху всички видове подови настилки. Изложителите представят най-новите подови настилки, всякакви подобрения и продукти за поддръжката им, иновативни технологии за производството им, възможности за различни видове дизайн. Правят се много продуктови презентации. Изложението е нещо като пазарен тест на продукцията преди да бъде пусната на немския пазар. Мястото е подходящо за представяне на нови компании и продукти и за стъпване на нови пазари.

EPF - Estrich, Parkett, Fliese се провежда в Германия и се организира на всеки три години. Възложете на нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – организацията на вашето пътуване. Ще ви предложим настаняване в добрите хотели във Фойхтванген и ще направим вашите хотелски резервации за EPF - Estrich, Parkett, Fliese. Наша грижа е летищният ви трансфер, удобното ви придвижване из града с кола под наем или с обществен транспорт, намирането на конферентна зала, ако ви е необходима. Ние сме професионални организатори на бизнес пътувания. Ангажираме се с всичко – от бързите онлайн хотелски резервации до най-малката подробност, необходима за вашето отлично бизнес представяне. Услугите ни са безплатни за вас. Възползвайте се.

Full list of
hotels for
EPF - Estrich, Parkett, Fliese

Book Now
How to get to EPF - Estrich, Parkett, Fliese

Similar trade shows