Most booked hotels
Your free enquiry
ENOVITIS

ENOVITIS

Montepulciano ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Fiera Milano S.p.A.
Event website
Event website :
ENOVITIS
Frequency
Frequency:
1 year

Представяне на събитието

Изложението ENOVITIS е посветено на технологичните и бизнес иновации в секторите на лозарството и отглеждането на маслини, с основен акцент върху лозарството. Това невероятно международно изложение пътува всяка година, като за дестинация на тазгодишното му издание е избран град Корато в Италия. Поради голямата посещаемост на събитието както от изложители, така и посетители, е налице усилено съревнование за хотелски стаи, но Трейд Феър Трипс ЕООД ви представя най-добрите хотелски оферти за ENOVITIS!

Изберете хотели на разумни цени без да вършите каквато и да било работа! Точно това ви предлага Трейд Феър Трипс ЕООД за ENOVITIS. Кажете ни как изглежда вашето мечтано бизнес пътуване и ние ще направим всичко възможно да ви намерим хотели в предпочитаното от вас местоположение и ценови обхват. С хотелска стая от нас, вие гарантирано ще се насладите на пълноценна почивка и лесно ежедневно придвижване, което ще превърне участието ви в ENOVITIS в леко и безпроблемно преживяване, без значение дали сте там в търсене на нови потенциални клиенти, проучване на пазари или за да участвате в различните продуктови презентации и демонстрации. Продуктовите групи включват аксесоари и инструменти за засаждане, обработка, трактори, сечива за изкореняване, машини за копаене, машини за подрязване, за отстраняване на листа, преси, дробилки и косачки.

Осигурете си конкурентно предимство по време на ENOVITIS с Трейд Феър Трипс ЕООД.

Предишни издания

2022

На изданието на Enovitis за 2022 присъстваха приблизително 7000 участници и 171 компании изложители. Мястото на провеждане не приложи мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на факта, че страната премахна националните си ограничения през предходните месеци.

Full list of
hotels for
ENOVITIS

How to get to ENOVITIS

Similar trade shows