Your free enquiry
ENOVITIS

ENOVITIS

Montepulciano, Italy
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Fiera Milano S.p.A.
Event website
Event website:
ENOVITIS
Frequency
Frequency:
1 year

Най-новите новини за събитието

Enovitis in Campo 2023 ще се проведе между датите 07.06.2023 и 08.06.2023. Домакин на събитието ще бъде Cantina Bottenago - Polpenazze del Garda (BS) в Италия. Поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията, на мястото на провеждане няма да има мерки за защита от Ковид-19. Поради временните ограничения за пътуване (ще бъдат валидни до 31-ви януари 2023) от участниците, пристигащи от Китай, ще се изисква да представят отрицателен резултат от тест и да преминат проверка на телесната температура при пристигане. Те могат да бъдат подложени и на тест на място и ако резултатите са положителни, ще бъдат помолени да преминат кратка карантина и втори тест.

Представяне на събитието

Изложението ENOVITIS е посветено на технологичните и бизнес иновации в секторите на лозарството и отглеждането на маслини, с основен акцент върху лозарството. Това невероятно международно изложение пътува всяка година, като за дестинация на тазгодишното му издание е избран град Корато в Италия. Поради голямата посещаемост на събитието както от изложители, така и посетители, е налице усилено съревнование за хотелски стаи, но Трейд Феър Трипс ЕООД ви представя най-добрите хотелски оферти за ENOVITIS!

Изберете хотели на разумни цени без да вършите каквато и да било работа! Точно това ви предлага Трейд Феър Трипс ЕООД за ENOVITIS. Кажете ни как изглежда вашето мечтано бизнес пътуване и ние ще направим всичко възможно да ви намерим хотели в предпочитаното от вас местоположение и ценови обхват. С хотелска стая от нас, вие гарантирано ще се насладите на пълноценна почивка и лесно ежедневно придвижване, което ще превърне участието ви в ENOVITIS в леко и безпроблемно преживяване, без значение дали сте там в търсене на нови потенциални клиенти, проучване на пазари или за да участвате в различните продуктови презентации и демонстрации. Продуктовите групи включват аксесоари и инструменти за засаждане, обработка, трактори, сечива за изкореняване, машини за копаене, машини за подрязване, за отстраняване на листа, преси, дробилки и косачки.

Осигурете си конкурентно предимство по време на ENOVITIS с Трейд Феър Трипс ЕООД.

Предишни издания

2022

На изданието на Enovitis за 2022 присъстваха приблизително 7000 участници и 171 компании изложители. Мястото на провеждане не приложи мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на факта, че страната премахна националните си ограничения през предходните месеци.

Full list of
hotels for
ENOVITIS

Book Now
How to get to ENOVITIS
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Perugia Airport (Летище Перуджа)

Не е препоръчително при пътуване от Montepulciano Stazione F.S. (ЖП гара Монтепулчано)

 

By car
By car:

50 минути при пътуване от Perugia Airport (Летище Перуджа)

10 минути при пътуване от Montepulciano Stazione F.S. (ЖП гара Монтепулчано)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Perugia Airport (Летище Перуджа)

Не е препоръчително при пътуване от Montepulciano Stazione F.S. (ЖП гара Монтепулчано)

Similar trade shows