ENOVA PARIS

ENOVA PARIS

Електроника, Реално време и Цифрови системи
Организатор:
GL Events Exhibitions
Честота:
1 year
Уебсайт:
ENOVA PARIS

Enova Paris е международно изложение за електроника и оптика. То привлича експерти професионалисти от цял свят, работещи в тези сфери, за да споделят своя опит и открития. В поредица от множество събития се представят електронни технологии, иновации в областта на фотониката, производители на системи и компоненти. Целта на събитието е споделяне на знания, възможност за участие в демонстрации и тестване на продукти, създаване на нови контакти и партньорства. Изложителите, които се очакват са около 450. Посетителите – около 6 000 (професионалисти и мениджъри, взимащи решения за развитието на бизнеса).

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Ние работим с множество хотели в Париж и ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за Enova Paris. Ще организираме трансфера ви от и до летището, както и удобното ви придвижване из града с кола под наем или с обществен транспорт. Наша грижа е и осигуряването на конферентна зала, подходяща за целите ви. Използвайки нашите услуги, вие пътувате удобно и изгодно и имате време да се съсредоточите върху самото представяне на бизнеса си. Доверете ни се.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ENOVA PARIS Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.