Your free enquiry
ENERGAIA

ENERGAIA

Montpellier ,France
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer :
Montpellier Events
Event website
Event website :
ENERGAIA
Frequency
Frequency:
1 year

Energaia ще се проведе във френския град Монпелие и ще събере представители на много компании и специалисти от сектора на производството на енергия. Затова, ако искате да видите новите тенденции в опазването на околната среда или да намерите потенциални доставчици, непременно посетете този търговски панаир.

Ето и главните причини, поради които посещението на този форум за възстановяеми енергийни източници е задължително за вас:

  • Много от посетителите на изложението са отговорни за вземането на решения лица като изпълнителни директори, управители, ръководители и др.
  • Имате възможност да представите своите или да видите най-новите продукти и услуги.
  • Ще имате стотици възможности да развиете бизнес връзки с експерти от областта на чистата енергия.

Трейд Феър Трипс ЕООД е подходящата пътническа агенция за всеки, който желае да резервира хотел, намиращ се в близост до експо центъра. Затова, ако сте решили да посетите този форум, позволете на нашите резервационни агенти да се погрижат за всичко това вместо вас. Фактът, че нашата агенция запазва хотелските стаи предварително, е главната причина, поради която можете да сте сигурни, че ние разполагаме с най-добрите намалени цени. Резервирайте стая с нас и спечелете от индивидуалните оферти, които екипът ни може да създаде за вас!

Full list of
hotels for
ENERGAIA

Book Now
How to get to ENERGAIA

Similar trade shows