Most booked hotels
Your free enquiry
ENC

ENC

Pacific Grove, USA
Индустрия
Индустрия:
Biotechnology, Science and Research
Organizer
Organizer:
Inmerge Inc
Event website
Event website:
ENC
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

ENC 2023 ще се проведе между 16.04.2023 и 21.04.2023. Събитието ще се състои в хотел Asilomar Conference Center в Съединените щати. Мястото на провеждане ще включва протоколи за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране, задължителни хирургически маски и изискване от участниците да покажат 3G входни документи. Участниците трябва да вземат предвид, че в момента в страната действат забрани за пътуване, така че при пристигането си трябва да представят доказателство за ваксинация.

Представяне на събитието

ENC е международна конференция, посветена на експерименталните и теоретични аспекти, свързани с ядрено-магнитен резонанс, която вече 52 години събира експерти, специалисти и студенти от цял свят. Химия, биология, физика – обсъждат се теми и проблеми от различни сфери, касаещи ЯМР. Търсят се решения на сериозни проблеми в областта. Събитието е много подходящо за създаване на контакти и възможности за бъдеща работа по интересни научни проекти.

Поверете на нас организацията на вашето пътуване. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – ще подготвим всичко бързо и съобразно бюджета ви. Спестете си времето, в което ще търсите сами онлайн хотели. Ще ви предложим подходящите хотели за ENC. Грижата за вашия летищен трансфер, удобното придвижване из града, наемането на конферентна зала (ако е необходимо) – е изцяло наша. Целта ни е да ви осигурим всички условия за спокойно пътуване и престой, така че да имате време и възможност да се съсредоточите върху представянето си и събитията от конференцията. Възползвайте се от помощта ни безплатно. „Трейд Феър Трипс“ ЕООД взима комисионна само от хотелите и фирмите, чиито услуги ползвате по време на пътуването.

Full list of
hotels for
ENC

Book Now
How to get to ENC
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Monterey Airport (Летище Монтерей)

Не е препоръчително при пътуване от Monterey Amtrak Bus Stop (Автобусна Гара Монтерей Амтрак)

By car
By car:

11 минути при пътуване от Monterey Airport (Летище Монтерей)

7 минути при пътуване от Monterey Amtrak Bus Stop (Автобусна Гара Монтерей Амтрак)

 

By public transport
By public transport:

10 минути при пътуване от Monterey Airport (Летище Монтерей)

20 минути при пътуване от Monterey Amtrak Bus Stop (Автобусна Гара Монтерей Амтрак)

 

Similar trade shows