Your free enquiry
ENADA

ENADA

Rimini, Italy
Индустрия
Индустрия:
Children, Toy, Games
Organizer
Organizer:
Rimini Fiera S.p.A.
Event website
Event website:
ENADA
Frequency
Frequency:
1 year

ENADA и Ковид-19

ENADA 2023 ще се проведе като изложение лице в лице между 14.03.2023 - 16.03.2023. Домакин на изложението ще бъде Rimini Fiera. В рамките на изложението ще бъдат въведени мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране и редовни сесии за хигиенизиране на пространството на събитието. По време на търговското изложение на участниците ще бъде препоръчано да носят предпазни маски за лице и да поддържат безопасно разстояние от 1,5 метра. Освен това при пристигането си в Италия те ще трябва да покажат документи като удостоверение за възстановяване поради продължаващите ограничения за пътуване.

Представяне на ENADA

Enada Spring е международно изложение за игрални машини, видео игри, оборудване за бинго зали, джаги, дартс, продукти, свързани с онлайн игри, залози и лолтарии. Събитието привлича големите играчи в развлекателната и игралната индустрия. Затова и по време на изложението се представят всички новости в бранша. Мястото е чудесно за представяне на продукти не само на големи, но и на малки фирми от цял свят и дава уникални възможности за създаване на контакти и стъпване на нови пазари.

Поверете на нас грижата за вашите хотелски резервации, летищен трансфер и придвижване из града. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – сме специалисти в организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания. Ще ви предложим опции за настаняване не просто в хотели, а в подходящите хотели за Enada Spring. По ваше желание ще ви наемем кола или ще ви информираме за удобните за вас линии на обществения транспорт. Можем да ви осигурим конферентна зала, ако е необходимо, както и да проектираме и изградим щанд за вас. Нашата цел е да ви улесним максимално, за да имате време да се концентрирате върху представянето си.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на ENADA за 2021 година представляваше успешно завръщане към представянето на изложението като събитие "лице в лице". Изложението се проведе от 21-ви септември 2021  до 23-ти септември 2021 в Rimini Fiera. Изданието беше подчинено на строги протоколи за сигурност срещу Ковид-19 като част от формата на събитието. Изложението включваше много нови допълнения и гости, включително експерти като Джовани Сакрипанте и формати като Esports Business Day. Участниците и изложителите изразиха голямо задоволство от организацията на 33-ото издание на ENADA.

Full list of
hotels for
ENADA

Book Now
How to get to ENADA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

55 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

10 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

 

By public transport
By public transport:

60 минути при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

55 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

 

Similar trade shows