Your free enquiry
electrical energy storage

electrical energy storage

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Energy Production, Oil & Gas, Renewable Energies, Energy efficient
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
electrical energy storage
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието за electrical energy storage за 2023 ще се проведе между 14.06.2023 и 16.06.2023. Изложението ще бъде във формат "лице в лице" и ще се състои в Messe Munich. Участниците ще бъдат посъветвани да спазват няколко препоръки за предотвратяване на инфекции с Ковид-19. Това ще включва например поддържане на социална дистанция от 1,5 метра. Изданието отново ще бъде част от инициативата Smarter E Europe. Поради въведените ограничения за пътуване, при пристигането си в Германия участниците ще трябва да представят 3G документи за влизане, като например имунизационни паспорти.

Представяне на събитието

Electrical energy storage е международен търговски панаир за батерии, системи за съхранение и иновативно производство на енергия. Доставчици, производители и дистрибутори от цял свят се събират, за да покажат нови технологии за рециклиране, мобилни и стационарни системи за енергоспестяване и съхраняване на енергия. Производителите представят от части за създаването на тези системи до специални приложения. Панаирът е отлична платформа за всеки, който се интересува или е част от бързоразвиващия се пазар за системи за съхраняване и пестене на енергия. Тази година фокусът ще бъде върху решения за съхранение на енергия, подходящи за енергийни системи, в които се увеличава участието на възобновяеми енергийни източници.

Предлагаме ви да се заемем вместо вас с търсенето онлайн на хотели. Ще подберем най-подходящите хотели за electrical energy storage и ще ви направим резервация. Нашите специалисти ще се погрижат още за трансфера ви от и до летището, за наемане на кола или за изготвяне на маршрути за по-лесно и бързо ползване на обществения транспорт. Ако ви е необходима конферентна зала, ще ви я осигурят. Възложете ни цялата подготовка на вашето пътуване. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на electrical energy storage за 2021 се проведе като едно от 4-те изложения съставляващи smarter E Europe Restart. Събитието се състоя заедно с 3 други събития: Intersolar Europe, Power2Drive Europe и EM-Power Europe. Изложението се проведе като компактна изложба лице в лице в Messe Munich. Поради продължаващата пандемия форматът включваше строги мерки за здраве и безопасност срещу Ковид-19. Въпреки необходимостта от по-компактен формат, той ознаменува успешния рестарт на индустрията. Това се дължи на факта, че изложението прие над 26 000 търговски посетители и около 450 изложители от 93 държави.

Издание 2022

Изданието на electrical energy storage за 2022 се проведе като част от изданието Smarter E Europe 2022. То се състоя между 11-ти и 13-ти май 2022. Събитието се проведе под формата на присъствено търговско изложение в Messe Munich. Мястото на провеждане не включваше ограничения срещу Ковид-19 поради премахването на такива ограничения в Германия през април 2022. В изданието участваха над 65 000 търговски посетители от 149 държави и 1356 изложители от 46 държави. Площта на събитието беше 132 000 м2.

Full list of
hotels for
electrical energy storage

Book Now
How to get to electrical energy storage
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows