ECOSTYLE - THE WORLD OF GREEN PRODUCTS

ECOSTYLE - THE WORLD OF GREEN PRODUCTS

Consumer Goods
Честота:
1 year

Ecostyle – The world of green products е международно изложение за стоки за био продукти за дома. Участниците в тази професионална, информационна, В2В платформа се разделят в следните секции: интериор и дизайн; мода и аксесоари; къща и градина; деца и играчки; спорт и отдих, работа; красота. Производителите на еко потребителски стоки и стоки за бита се събират, за да обменят опит и идеи и да създадат нови контакти. Към събитието е създадена и платформа за млади, креативни производители, които могат да представят своите еко идеи за производство пред участниците и посетителите.

Ecostyle – The world of green products се провежда във Франкфурт, Германия. Поверете грижата за вашите онлайн хотелски резервации на нас. Спестете си време от търсене на хотели във Франкфурт. Ние ще ви насочим към подходящи хотели за Ecostyle – The world of green products 2015 и ще се погрижим за всеки детайл от пътуването ви – трансфер от и до летището или кола под наем. Предлагаме ви професионални услуги, свързани с организация на бизнес пътувания, които ще ви осигурят удобство и ще ви излязат по-изгодно отколкото ако се справяте сами. Свържете се с нас за подробностите – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ECOSTYLE - THE WORLD OF GREEN PRODUCTS Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.