Your free enquiry
ECOMONDO

ECOMONDO

Rimini, Italy
Индустрия
Индустрия:
Environmental Protection, Recycling, Water and Waste Management
Organizer
Organizer:
Rimini Fiera S.p.A.
Event website
Event website:
ECOMONDO
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на ECOMONDO за 2023 ще бъде организирано като изложение лице в лице. Датите за провеждане са определени между 07.11.2023 и 10.11.2023. Търговското изложение ще се проведе в Римини, Италия, в Rimini Fiera. Мястото на провеждане на събитието няма да разполага с най-новите и строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Италия отмени всички ограничения, свързани с пандемията, включително тези, отнасящи се до международните пътувания.

Представяне на събитието

Няма друг международен търговски панаир, който да инвестира толкова много в бъдещето на рециклирането и управлението на отпадъци както събитието ECOMONDO, което има за цел да събира най-големите корпорации, учени, законодатели и политици на едно място. Над 1200 презентатори и още повече говорители се очакват на събитието в Италия, а броят на търговските посетители ще бъде 103 000. Ако не искате да платите скъпо за хотелско настаняване, вземете още сега най-добрите намалени цени за качествени хотели от Трейд Феър Трипс ЕООД.

Хотели за ECOMONDO има достатъчно, но най-добре би било да намерите точно каквото търсите още в самото начало, вместо да прекарате дни наред в търсене на хотел за вашето бизнес пътуване. Трейд Феър Трипс ЕООД с удоволствие ще направи това за вас. Благодарение на нашата огромна база данни от хотели, за нас е лесно да ви предоставим една истински персонализирана услуга. По този начин ще отидете на ECOMONDO напълно подготвени и ще можете да се срещнете с потенциални бизнес партньори от „зелената” и „кръговата” икономика, да участвате в над 200 конференции и да научите повече за по-достъпни начини да достигнете до национално и европейско финансиране.

За да бъде бизнес пътуването ви успешно, потърсете Трейд Феър Трипс ЕООД!

Минали издания

2021

Между 26-ти и 29-ти октомври 2021 се проведе ECOMONDO 2021. Изложението беше организирано в хибриден формат поради пандемията от Ковид-19. Изданието включваше физическо изложение, както и цифрова платформа. Личната част на събитието се проведе в Rimini Fiera. Мястото на провеждане приложи строги насоки за превенция на Ковид-19. 3G политиката за влизане и насоките за социално дистанциране бяха сред приложените мерки за безопасност. По време на събитието участниците трябваше да поддържат безопасно разстояние от 1,5 метра. В изданието участваха повече от 1080 изложители.

Full list of
hotels for
ECOMONDO

Book Now
How to get to ECOMONDO
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

55 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

10 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

 

By public transport
By public transport:

60 минути при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

55 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

 

Similar trade shows