Most booked hotels
Your free enquiry
DOMOTEX Turkey

DOMOTEX Turkey

Gaziantep ,Turkey
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Deutsche Messe AG
Event website
Event website :
DOMOTEX Turkey
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за DOMOTEX Turkey 2022

DOMOTEX Turkey 2022 ще се проведе като търговско изложение на живо в Gaziantep Ortadogu Fuar Merkezi. Изданието ще се осъществи между 14.05.2022 и 17.05.2022. Като мерки за безопасност срещу Ковид-19 на мястото на провеждане на изложението ще бъдат въведени социална дистанция и чести дезинфекционни сесии. От участниците ще се изисква да поддържат определена междуличностна дистанция през цялото време, както и да предприемат честа дезинфекция на ръцете.

Представяне на събитието

Международно изложение DOMOTEX Turkey е ключово място за срещи на производителите на килими, черги, платове, подови настилки, текстилни машини и влакна. То привлича както много местни производители, така и лидери в производството на килими и подови настилки от цял свят. Това пък кара производителите на оборудване и машини да взимат участие в изложението си и да представят тук новите си продукти и изобретения. Тази година се очакват участници от Турция, Белгия, Узбекистан, Обединените арабски емирства. Събитието дава отлични възможности на всеки, който иска да стъпи на пазара в Близкия Изток и е отворено само за професионални посетители.

DOMOTEX Turkey ще се проведе в Турция – лидер в износа на машинно тъкани килими. Вместо да търсите сами хотели и да пилеете ценно време, оставете грижата за вашите хотелски резервации на нас. Ние ще ви предложим подходящи хотели за DOMOTEX Turkey и ще ви настаним според изискванията и бюджета ви. Ще организираме летищния ви трансфер и ще ви информираме кой е по-удобният начин за придвижване за града. Възползвайте се от професионалния ни опит, за да пътувате спокойно и изгодно, а престоят ви да бъде максимално пълноценен. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
DOMOTEX Turkey

Book Now
How to get to DOMOTEX Turkey

Similar trade shows