Most booked hotels
Your free enquiry
DOMOTEX Turkey

DOMOTEX Turkey

Gaziantep ,Turkey
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Deutsche Messe AG
Event website
Event website :
DOMOTEX Turkey
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за DOMOTEX Turkey 2022

DOMOTEX Turkey 2022 ще се проведе като търговско изложение на живо в Gaziantep Ortadogu Fuar Merkezi. Изданието ще се осъществи между 14.05.2022 и 17.05.2022. Като мерки за безопасност срещу Ковид-19 на мястото на провеждане на изложението ще бъдат въведени социална дистанция и чести дезинфекционни сесии. От участниците ще се изисква да поддържат определена междуличностна дистанция през цялото време, както и да предприемат честа дезинфекция на ръцете.

Представяне на събитието

Международно изложение DOMOTEX Turkey е ключово място за срещи на производителите на килими, черги, платове, подови настилки, текстилни машини и влакна. То привлича както много местни производители, така и лидери в производството на килими и подови настилки от цял свят. Това пък кара производителите на оборудване и машини да взимат участие в изложението си и да представят тук новите си продукти и изобретения. Тази година се очакват участници от Турция, Белгия, Узбекистан, Обединените арабски емирства. Събитието дава отлични възможности на всеки, който иска да стъпи на пазара в Близкия Изток и е отворено само за професионални посетители.

DOMOTEX Turkey ще се проведе в Турция – лидер в износа на машинно тъкани килими. Вместо да търсите сами хотели и да пилеете ценно време, оставете грижата за вашите хотелски резервации на нас. Ние ще ви предложим подходящи хотели за DOMOTEX Turkey и ще ви настаним според изискванията и бюджета ви. Ще организираме летищния ви трансфер и ще ви информираме кой е по-удобният начин за придвижване за града. Възползвайте се от професионалния ни опит, за да пътувате спокойно и изгодно, а престоят ви да бъде максимално пълноценен. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

Издание от 2022 

Успешното възобновяване на изложението и на турската индустрия за килими и подови настилки беше отбелязано с DOMOTEX Turkey 2022. Събитието се проведе под формата на присъствено събитие в изложбения център Gaziantep Middle East Exhibition Center между 14-ти и 17-ти май 2022. Социалното дистанциране беше една от мерките за безопасност срещу Covid-19, въведени на мястото на събитието. На приблизително 25 000 м2 изложбена площ 216 изложители представиха своите стоки. Продуктите им бяха проверени от 18 250 посетители от 103 държави, включително 3130 участници, които бяха пристигнали от чужбина. В сравнение с последното издание отпреди пандемията броят на посетителите се е увеличил с 25 %.

Full list of
hotels for
DOMOTEX Turkey

How to get to DOMOTEX Turkey

Similar trade shows