Your free enquiry
DLG - FELDTAGE

DLG - FELDTAGE

Erwitte, Germany
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V.)
Event website
Event website:
DLG - FELDTAGE
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

DLG - FELDTAGE 2024 ще се проведе в Gut Brockhof Erwitte между 11-ти и 13-ти юни 2024. Поради това, че през април 2022 Германия премахна вътрешните си ограничения спрямо Ковид-19, мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за безопасност. Организаторите следят отблизо ситуацията с пандемията за евентуални промени и ще се адаптират към съответните изисквания. Участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си в страната няма да са длъжни да показват 3G документи за влизане, освен ако не пристигат от зона, засегната от рискова форма на вируса. Понастоящем няма държави, които да са класифицирани като такива места.

Представяне на събитието

DLG-Feldtage е международно изложение за земеделие и агробизнес. Изложителите представят широка гама от продукти за производство на всякакви видове растителни култури. Семена, техника, торове, инструменти – ще можете да видите най-новите и интересни продукти, свързани със земеделието. Акцентът е върху общуването и създаването на контакти и партньорства и върху търговията с машини, оборудване и семена. Съпътстващата програма е богата и интересна – привлича множество експерти в земеделието. В последното издание на изложението участват 369 изложители и около 23 000 посетители.

DLG-Feldtage се провежда в Бернбург-Щренцфелд, Германия и се организира на всеки две години.

Резервирайте хотел за DLG-Feldtage с вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Предлагаме ви: настаняване в добрите хотели в Хасфурт, онлайн хотелски резервации, кола под наем, информация за обществения транспорт, конферентна зала под наем. С нас – услугите ни са безплатни за вас – пътувате спокойно, изгодно и комфортно. Намесата на професионален организатор на групови и индивидуални бизнес пътувания като нас, ви спестява време, което да вложите в подготовката си за самото изложение и ви осигурява условия за отлично бизнес представяне. Обадете ни се.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на DLG - FELDTAGE за 2022 се проведе между 14.06.2022 и 16.06.2022 като търговско изложение лице в лице. Мястото на провеждане на събитието беше Gut Brockhof Erwitte в Германия, което не разполагаше със строги протоколи за безопасност, отнасящи се до Ковид-19. Това се дължеше на факта, че страната премахна свързаните с него ограничения през април 2022 след задълбочени обсъждания. DLG - FELDTAGE 2022 събра приблизително 15 000 посетители и повече от 380 изложители.

Full list of
hotels for
DLG - FELDTAGE

Book Now
How to get to DLG - FELDTAGE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Paderborn Lippstadt Airport (Летище Падерборн - Липпщат)

Не е препоръчително при пътуване от Lippstadt Station (Гара Липпщат)

By car
By car:

25 минути при пътуване от Paderborn Lippstadt Airport (Летище Падерборн - Липпщат)

10 минути при пътуване от Lippstadt Station (Гара Липпщат)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Paderborn Lippstadt Airport (Летище Падерборн - Липпщат)

45 минути при пътуване от Lippstadt Station (Гара Липпщат)

Similar trade shows