Your free enquiry
DKM

DKM

Dortmund, Germany
Индустрия
Индустрия:
Investors, Real Estate
Organizer
Organizer:
Westfalenhalle Dortmund GmbH
Event website
Event website:
DKM
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини

Изданието на DKM за 2023 ще се проведе като изложение "лице в лице" между датите 24.10.2023 и 26.10.2023. Мястото на провеждане на събитието на живо ще бъде Messe Dortmund. На мястото на провеждане няма да бъде въведен цялостен план за безопасност срещу Ковид-19 поради отпадането на свързаните с пандемията ограничения на територията на Германия.

Представяне на събитието

DKM е търговско изложение за финанси и застрахователна дейност. То привлича водещи играчи в областите застраховане, капиталови инвестиции, банкови и небанкови финансови институции. Изложението е и ключово място за срещи на самостоятелни брокери и фигури, взимащи решения в бранша. На фокус са презентациите на нови продукти, В2В дискусиите. Съпътстващата програма включва лекции, семинари и специални вечерни събития, които имат за цел да улеснят комуникацията между участниците. В предишното издание на изложението са участвали 269 изложители и 17 200 посетители.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн за вашето пътуване с наша помощ. Служител на „Трейд Феър Трипс“ ЕООД ще ви предложи настаняване в подходящи за събитието хотели в Дортмунд. Ще се погрижи за вашите хотелски резервации за DKM 2015, както и за всичко останало около пътуването ви: летищен трансфер, кола под наем, информация за градски транспорт, наем на конферентна зала. Ако поверите всичко това на нас, печелите време за подготовка на бизнес ангажиментите си, престоят ви по време на изложението е спокоен и комфортен, а също и доста изгоден. Услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

Минали издания

2021

През 2021 DKM се проведе във Westfalenhallen Dortmund като хибридно събитие. Изложението се състоеше от два компонента. Те включваха изложение лице в лице, което се проведе на мястото на провеждане сред строги мерки за превенция на Ковид-19, и дигиталния елемент DKM365. Датите за провеждане на присъствения аспект на изложението бяха между 26.10.2021 г. и 28.10.2021. Предпазните мерки срещу Ковид-19 включваха необходимостта посетителите да поддържат социална дистанция от 1,5 метра и да носят маски през цялото време. Изданието на изложението за 2021 привлече 2400 присъствени и 2300 онлайн търговски посетители. На панаира бяха представени и изделията на 179 изложители. 

Full list of
hotels for
DKM

Book Now
How to get to DKM
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

45 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд) 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

10 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд) 

By public transport
By public transport:

45 минути при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

15 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд)

 

Similar trade shows