Your free enquiry
dentex

dentex

Brussels, Belgium
Индустрия
Индустрия:
Health Professionals, Medical Equipment and Technologies
Organizer
Organizer:
Easy Fairs
Event website
Event website:
dentex
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Dentex

Изданието на Dentex през 2024 ще бъде организирано като търговско изложение лице в лице между 03.10.2024 and 05.10.2024. По време на провеждането му в рамките на изложението в Брюксел няма да се прилагат мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на ограниченията, свързани с пандемията.

Представяне на събитието

От 1979 година dentex е едно от водещите събития за специалисти в областта на стоматологичното оборудване. Тази година то ще проведе в Белгия. И тъй като градът се намира в сърцето на Европа, със сигурност ще има много посетители и доставчици, които ще се възползват от шанса да посетят това търговско изложение. Затова, ако искате да срещнете потенциални клиенти или производители на лабораторно оборудване, непременно резервирайте своя хотел още сега!

Какво печелите от резервация на хотел с Трейд Феър Трипс ООД:

  • Ниски цени;
  • Отлично обслужване;
  • Надеждност;

И така, ако сте решили да посетите dentex, нашата компания е правилният избор за вас. За последните няколко години сме помогнали на хиляди клиенти от цял свят с нашите онлайн резервационни услуги. Ето защо можете да сте сигурни, че с нашия екип от експерти, удовлетворението ви е гарантирано! Тъй като резервираме стаите предварително, можем уверено да кажем, че разполагаме с най-добрите налични цени! Поради факта, че ние сме точният избор за вас, тук няма място за колебания. Кликнете бутона по-долу и направете своята резервация с нас още днес!

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на Dentex през 2022 се проведе между 29.09.2022 и 01.10.2022 в Brussels Expo. Събитието на живо не включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на свързаните с него вътрешни ограничения. В Dentex 2022 участваха около 140 компании изложители.

Full list of
hotels for
dentex

Book Now
How to get to dentex
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

Не е препоръчително при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

15 минути при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

45 минути при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

Similar trade shows