Your free enquiry
DENKMAL

DENKMAL

Leipzig, Germany
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
Leipziger Messe
Event website
Event website:
DENKMAL
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на DENKMAL за 2024 ще бъде търговско събитие на живо, което ще се проведе в Messe Leipzig между 7-ми и 9-ти ноември 2024. На мястото на провеждане няма да има мерки за превенция на Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в цяла Германия. От участниците също така няма да се изисква да предоставят 3G документи за влизане в страната или да преминават карантина при пристигането си в страната поради отпадането на ограниченията за пътуване.

Представяне на събитието

Denkmal е търговско изложение за опазване на паметници и възстановяване, реконструкция и реставрация на стари сгради, обществени услуги. Отворен е не само за професионални посетители, но и крайни потребители. Притегателен център е за реставратори, архитекти, строителни фирми, занаятчии, инженери, проектанти, природозащитници, предприемачи, инвеститори, собственици на сгради, обявени за паметници на културата, както и множество любители на течението „направи си сам“. Акцентът е най-вече върху практическата работа – материали, техники за обработка. Специално внимание се обръща на младите специалисти. Това е мястото, на което те могат да се свържат с фирми, които имат планувани обекти и търсят реставратори и други специалисти в областта. Изложението е подходящо за сключване на сделки, достигане до нови клиенти, нови кариерни възможности, създаване на дългосрочни бизнес контакти. В последното му издание участват 434 изложители от 17 страни и 13 100 посетители.

Организира се на всеки две години. Оставете на нас грижата за организацията на вашето пътуване. Вместо да търсите хотели в Лайпциг, съсредоточете се върху подготовката си за изложението. Предлагаме ви настаняване в подходящите хотели за Denkmal. Ще направим вашите онлайн хотелски резервации, ще се погрижим за летищния трансфер и придвижването ви из града. Нашите услуги са безплатни за вас, обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

2022

DENKMAL 2022 се проведе едновременно с MUTEC 2022. Събитията се състояха под формата на търговски изложения на живо в Messe Leipzig от 24-ти до 26-ти ноември 2022. На търговските изложения присъстваха 12 800 посетители от 32 държави и 473 изложители от 17 страни.

Full list of
hotels for
DENKMAL

Book Now
How to get to DENKMAL
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

Не е препоръчително при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг) 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

15 минути при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг)

 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

15 минути при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг)

 

Similar trade shows