Your free enquiry
Decorex London

Decorex London

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
Informa Markets - USA
Event website
Event website:
Decorex London
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Decorex Лондон

Изложението Decorex London 2023 ще се проведе между 08.10.2023 и 11.10.2023 в Olympia London. Изданието няма да включва строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на отмяната на ограниченията, свързани с пандемията, на територията на Обединеното кралство.

Въведение

Decorex London има дълга история, влияеща върху тенденциите в индустрията за интериорен дизайн, тъй като панаирът е създаден за първи път през 1978 г. През своите четири десетилетия Decorex London е жизненоважен център за иновации, мрежи и трансгранични продажби. Изложителите идват с очакванията да получат силно усещане за възникващите тенденции, да издигнат собствените си марки и да увеличат общите си продажби. В този смисъл не можете да сгрешите със щанд в Decorex London, защото цялата верига на стойността е представена изцяло. Продуктовото портфолио се разпростира върху стенни покрития, мебели, осветление, занаяти, текстил и тъкани, подови настилки, аксесоари, завеси, съвременно изкуство и парчета по поръчка.

Логистиката

Decorex London пристига ежегодно в изложбения център Olympia в Лондон, Великобритания и изненадва както професионалните посетители, така и широката публика с вълнуващо портфолио за общо четири дни. Международният търговски панаир се провежда рано през есента или през септември, или през октомври и е организиран от UBM plc. Работното време се различава от ден на ден. И четирите дни започват в 10:00 сутринта, а първите два дни завършват в 18:00. Поради включването на Consumers Welcome, третият ден се простира до 19:00 ч., А последният ден приключва в 17:00 ч. Следобед. Разположението на изложбения център до жп гара Кенсингтън означава, че има много възможности, когато става въпрос за обществен транспорт. Посетителите могат да избират измежду надземни линии, подземни линии и основната железопътна услуга. Независимо къде отсядате в Лондон, има лесен начин да стигнете до панаира.

Какво казват хората?

  • „Decorex е събитие, при което винаги знам, че ще видя нещо ново и вълнуващо и ще срещна някой напълно вдъхновяващ“, - Дейвид Никълс, заместник-редактор, House & Garden;
  • „Future Heritage отвори нова врата за моята скулптурна практика ... Бях поразен от реакцията, чувствах се горещо приет от интериорни дизайнери и архитекти, които не бих срещнал в света на приложните изкуства“, - Каори Татебаяши, бъдеще Възпитаник на наследството;
  • „Беше невероятно, имахме страхотни отзиви от всички и непрекъснато бяхме заети. Тъй като първата ни година беше абсолютно страхотно - извън нашите очаквания “, - Роуз Юниаке, изложител 2019;
  • „Decorex винаги е бил фантастично шоу за свързването ни в Bert Frank с интериорни дизайнери, архитекти и търговски специалисти. Винаги е била чудесна платформа за достигането на нашите продукти, не само във Великобритания, но и в по-широка европейска аудитория. Миналата година спечелихме наградата за най-добър щанд и се радваме да се състезаваме за това отново с новите ни дизайни, които се надяваме наистина да удивят “, - Робърт Люелин, съосновател, Берт Франк.

Аудитория и статистика

Decorex London е голямо име в индустрията за интериорна декорация и това може да се види, след като погледнете списъка с високопоставени спонсори, подкрепящи шоуто. Имената включват Британския институт за интериорен дизайн, Walpole, Bridge for Design, IFDM, Hospitality Interiors, Ivy и Eporta. Изданието през 2019 г. се похвали с 10% увеличение на посетителите на общо над 15 500 посетители, което е добър показател, че Decorex London все още има много потенциал за растеж. Организаторите разкриват, че над 400 изложители се представят на изложбените площадки и имат какво да предложат на вътрешни лица във всяка стойностна верига. Публиката е предимно професионална и се състои от интериорни дизайнери, търговци на дребно на интериорен дизайн, поръчители и купувачи, архитекти, предприемачи, хотелиери и всеки друг професионалист, участващ в секторите на интериорния дизайн или жилищната индустрия. Това е подходящият тип аудитория, която да търсите, когато се опитвате да пробиете на нови пазари и мрежи.

Настаняване

Резервирайте хотели за Decorex Лондон с една телефонна консултация. Trade Fair Trips ltd предлага гъвкава услуга, създадена за вашия конкретен бюджет и гарантира, че сте добре обгрижвани дали сте самотен пътник или в по-голяма група. Ние улесняваме откриването на хотели в близост до изложбения център Olympia на точната цена и с правилните връзки с обществения транспорт, за да улесним вашето работно пътуване. Не е необходимо бизнес пътуването да струва много, за да се направи правилно и Trade Fair Trips ltd отговаря на тази идея. За тази цел ние също така предоставяме на нашите клиенти допълнителни услуги като резервиране на съоръжения за срещи на ваше име или поемане на вноската на вашия щанд. Каквото и да имате нужда, Trade Fair Trips ltd предлага.

Предишни издания

2022

Изданието на Decorex за 2022 година се проведе между 09.10.2022 и 12.10.2022 в Olympia London. Мястото на провеждане не приложи мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че страната отмени ограниченията си, свързани с пандемията. На събитието присъстваха 237 изложители.

Full list of
hotels for
Decorex London

Book Now
How to get to Decorex London
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

Не е препоръчително при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

By car
By car:

55 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

15 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

40 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

Similar trade shows