Your free enquiry
COVERINGS

COVERINGS

Orlando, USA
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
Taffy Event Strategies
Event website
Event website:
COVERINGS
Frequency
Frequency:
1 year

Най-новите новини относно събитието

Изданието на Coverings за 2023 ще се състои в Конгресния център на Orange Country. Събитието ще се проведе като търговско изложение на живо от 18.04.2023 до 21.04.2023. Мястото на провеждане на събитието ще приложи най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, за да гарантира безопасността на участниците. Това ще включва задължителни хирургически маски, както и 3G политика за влизане. Участниците ще трябва да представят документи като отрицателни резултати от тестове преди влизане. Те също така ще трябва да представят 3G документите си за влизане при пристигане в страната поради наложените ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

COVERINGS се занимава с динамичните развития на пазарите на керамични плочки и естествени камъни, и като международно изложение привлича над 1100 компании от цял свят да покажат своите продукти. Броят на участниците се очаква да е твърдо над 25 000, което означава голяма конкуренция за свободни хотелски стаи за периода на COVERINGS. Не пропускайте всички страхотни оферти и намаления и наемете Трейд Феър Трипс ЕООД да се погрижи за вашето пътуване.

Когато говорим за хотели на разумни цени, вашият най-добър консултант е Трейд Феър Трипс ЕООД! През годините сме помогнали на много пътуващи по работа с организирането на престоя им в чужбина и сме усвоили умението да откриваме най-изгодните оферти. Кажете ни своя бюджет и оставете всичко останало на нас. Ето колко е просто! COVERINGS обещава безброй възможности да разширите своята мрежа от бизнес контакти и да обогатите професионалните си знания и умения. Присъединете се към поддържащата програма, където ще имате достъп до над 70 безплатни образователни сесии и възможности за сертифициране. Имате нов продукт, който да представите? Това е идеалното място да привлечете интерес по отношение на иновативни, невиждани досега дизайни и консистенции.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на Coverings 2022 се проведе между 5-ти и 8-ми април 2022 в Las Vegas Convention Center в Лас Вегас, Невада, при строги процедури за безопасност срещу Ковид-19. Сред въведените предпазни мерки бяха социалното дистанциране и задължителните предпазни маски за лице. В събитието участваха над 18 000 експерти от индустрията, а изложителите бяха от 34 държави. Шестдесет и девет процента от участващите предприятия бяха от държави, различни от САЩ.

Full list of
hotels for
COVERINGS

Book Now
How to get to COVERINGS
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Orlando International Airport (Международно Летище Орландо)

Не е препоръчително при пътуване от Lynx Central Station (Централна Гара Линкс)

 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Orlando International Airport (Международно Летище Орландо)

15 минути при пътуване от Lynx Central Station (Централна Гара Линкс)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Orlando International Airport (Международно Летище Орландо)

60 минути при пътуване от Lynx Central Station (Централна Гара Линкс)

 

Similar trade shows