Your free enquiry
CONNECTICUM

CONNECTICUM

Berlin ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Образование и обучение
Organizer
Organizer :
connecticum GmbH
Event website
Event website :
CONNECTICUM
Frequency
Frequency:
1 year

Съобщение за отлагане на Connecticum

Изданието на Connecticum за 2022 е отложено заради пандемията. Събитието ще се проведе от 29.11.2022 до 01.12.2022. Форматът на изложението ще бъде присъствен, като мястото на провеждане ще остане Arena Berlin. Ще бъде приложен строг план за безопасност спрямо Ковид-19. Това ще включва най-актуалната версия на правилото за достъп. От участниците ще се изисква да покажат преди допускане до събитието документи като доказателства за възстановяване. Тези документи трябва да бъдат показани и при пристигането в Германия заради ограниченията за пътуване.

Представяне на Connecticum

Международен панаир Connecticum е очаквано събитие от студенти, дипломанти, младши и старши специалисти (до 10 години от момента на дипломиране), които си търсят работа като компютърни специалисти, инженери и икономисти в Германия и по света. То привлича около 400 фирми за подбор на персонал и работодатели годишно (големи компании, малки и средни фирми, стартиращи бизнеси), както и повече от 18 000 посетители от Европа и Азия. Основната цел на панаира за търсене и предлагане на работа е да улесни комуникацията между бизнеса и специалистите.

Резервирайте хотел онлайн за пътуването си с наша помощ. Предоставяме ви професионалните си услуги напълно безплатно. Ще ви предложим хотели за Connecticum, съобразени с изискванията и бюджета ви. Ще се ангажираме с вашия летищен трансфер, ще ви информираме за удобния за целите ви обществен транспорт или ще ви осигурим кола под наем. Вложете времето, което ще прекарате в търсене на хотели в Берлин и организация на пътуване, в подготовка за ползотворното си присъствие на панаира. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – свържете се с нас.

Full list of
hotels for
CONNECTICUM

Book Now
How to get to CONNECTICUM

Similar trade shows