Your free enquiry
Christmas Hannover

Christmas Hannover

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Gifts & Souvenirs, Handicraft, Glassware, Ceramics
Organizer
Organizer:
Fachausstellungen Heckmann GmbH
Event website
Event website:
Christmas Hannover
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Christmas Hannover за 2023 ще се проведе между 14.10.2023 и 22.10.2023 в присъствен формат. Засега няма да бъде прилаган строг план за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия отмени ограниченията си, свързани с пандемията.

Представяне на събитието

Christmas Hannover е международно изложение за коледни играчки, костюми, подаръци, сувенири, декорация и занаяти. То е едно от най-популярните в Германия и привлича голям брой изложители и посетители. Представят се всевъзможни стилове коледни украси и стилни подаръци, както за близки и познати, така и за колеги и партньори. Съпътстващите събития са весели и интересни и осигуряват жизнерадостната, примамлива атмосфера на събитието. Изложението е идеалното място, на което се срещат производители, търговци на едро и дребно и дистрибутори. То е ключово за представяне на нови фирми и привличане на нови клиенти.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Той ще ви насочи към подходящите за изложението хотели в Хановер. След като изберете ще се погрижи за вашите хотелски резервации за Christmas Hannover, за трансфера ви от и до летището, за придвижването ви из града и наема на конферентна зала. Ние сме специалисти в организацията на бизнес пътувания и целта ни е да ви осигурим спокойствие и условия за максимално добро бизнес представяне. Услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
Christmas Hannover

Book Now
How to get to Christmas Hannover
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By car
By car:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

Similar trade shows