Your free enquiry
CHINACOAT

CHINACOAT

Guangzhou, China
Индустрия
Индустрия:
Coatings, Paints, Additives, Adhesives Products
Organizer
Organizer:
SIEC
Event website
Event website:
CHINACOAT
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за CHINACOAT

Поради продължаващата пандемия CHINACOAT беше пренасрочен. Търговското изложение ще се състои между 22.02.2023 и 24.02.2023. То ще се проведе в China Import and Export Fair Complex. Събитието ще бъде организирано като хибридно изложение. Мястото на провеждане ще въведе строги мерки за превенция на Ковид-19. Сред мерките, които ще бъдат приложени, са строги правила за социално дистанциране. Участниците трябва да поддържат социална дистанция от 1,5 метра по всяко време. Поради настоящите ограничения за пътуване посещаващите Китай трябва да представят отрицателен PCR тест 48 часа преди планирания изходящ полет и да преминат през петдневна централизирана и тридневна домашна карантина

Въведение за CHINACOAT

Chinacoat е международен панаир за бои, лаков, лепила и печатарски мастила. Особено подходящ е за създаване на нови търговски контакти и позициониране на нови фирми и продукти. Изложителите – 1 059 на брой тази година – се разделят в няколко сектора: суровини за производство на покрития, мастила и лепила; опаковки и системи за оптимизация на процеса; измерване и тестване; иновации; технологии; здраве, безопасност и работна среда. Посетителите – очакват се около 27 000 – са професионалисти от бранша.

Chinacoat се провежда в Шанхай, Китай и се рганизира веднъж годишно. Не губете време в търсене онлайн на хотели за международни изложения. Доверете се на професионалистите. Ние ще ви предложим настаняване в добрите хотели в Шанхай и ще ви насочим към подходящите хотели за Chinacoat. Ще направим резервации за избраното от вас място и ще се погрижим за всичко останало: летищен трансфер, предварителна информация за градския транспорт, осигуряване на кола под наем, а също и на конферентна зала. Нашите услуги ще ви освободят от досадните задачи и ще ви позволяват да се съсредоточите върху подготовката на бизнес представянето си. Потърсете ни, нашите услуги са безплатни за вас. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на бизнес пътувания.

Предишни издания

Издание 2021

CHINACOAT 2021 се проведе в цифров формат и включваше над 900 изложители. Събитието се състоя чрез използването на официалният уебсайт като цифрова платформа. Датите за провеждане на събитието бяха определени между 16.11.2021 и 18.11.2021.

Full list of
hotels for
CHINACOAT

Book Now
How to get to CHINACOAT
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Guangzhou Baiyun Airport (Летище Гуанджоу Байюн)

Не е препоръчително при пътуване от Guanzhou Station (Гара Гуанджоу)

By car
By car:

40 минути при пътуване от Guangzhou Baiyun Airport (Летище Гуанджоу Байюн)

10 минути при пътуване от Guanzhou Station (Гара Гуанджоу)

By public transport
By public transport:

60 минути при пътуване от Guangzhou Baiyun Airport (Летище Гуанджоу Байюн)

35 минути при пътуване от Guanzhou Station (Гара Гуанджоу)

Similar trade shows