Your free enquiry
China Toy Expo

China Toy Expo

Chengdu, China
Индустрия
Индустрия:
Children, Toy, Games
Organizer
Organizer:
CTJPA (China Toy & Juvenile Product Association)
Event website
Event website:
China Toy Expo
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Поради усложнения, причинени от продължаващата пандемия, изданието на China Toy Expo 2022 беше отложено. Новите дати за провеждане на събитието са от 17.10.2023 до 19.10.2023. Събитието ще се проведе под формата на изложение "лице в лице". Мястото на провеждане е  Shanghai International Expo Centrе. Организаторите увериха, че в конгресния център ще бъдат въведени най-новите мерки за превенция на Ковид-19. Сред мерките, които ще бъдат въведени, е 3G политиката за влизане. Участниците трябва да покажат документи като имунизационни паспорти преди влизане. От участниците се изисква да представят удостоверение за здравна декларация с един PCR тест 48 часа преди заминаване и да се поставят под карантина за 5 дни при пристигане в централизиран обект и за 3 дни у дома поради ограниченията за пътуване.

Представяне на събитието

Независимо дали произвеждате играчки, класически или електронни, или пък артикули за предучилищно обучение, няма по-добро място да достигнете до по-голяма аудитория от China Toy Expo. Предвид факта, че събитието е основен международен панаир за региона, можете да очаквате над 65 000 посетители да изпълнят експо залите в Шанхай, Китай. Очаква се броят на изложителите да надвиши 1700 с над 7 000 щанда общо. Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви осигури най-добрите намалени цени за добри хотели още сега.

China Toy Expo преди всичко е пазарно място, където имате шанса да видите най-новото от света на RC играчките, хоби модели, изкуства и занаяти, детска електроника и артикули за предучилищно обучение. Тук можете да представите нов продукт, да генерирате потенциални нови клиенти и да разучите какво прави конкуренцията - всичко това на едно място за ваше удобство. Непременно посетете конференцията за последни новини и дискусии, специфични за сектора. Извлечете максимума от вашето бизнес пътуване и вземете най-добрите хотели за China Toy Expo, намиращи се най-близо до експо центъра - с помощта на Трейд Феър Трипс ЕООД. Ние обслужваме нуждите на компании от всякакъв размер и финансови възможности!

Full list of
hotels for
China Toy Expo

Book Now
How to get to China Toy Expo

Similar trade shows