Most booked hotels
Your free enquiry
Cheshire County Show

Cheshire County Show

Knutsford, UK
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
Cheshire Agricultural Society CIO
Event website
Event website:
Cheshire County Show
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Както при повечето селскостопански изложения в Англия, the Cheshire County Show проследява историята си още до Индустриалната революция, тъй като първото издание се състоя през 1838 г. и беше организирано от 1-ви виконт Combermere, Stapleton Cotton. Шоуто е известно още като Royal Cheshire Show. Причината за създаването му беше „да насърчава земеделието и да насърчава трудолюбивите и морални навици на трудовата част от общността“, а в своята близо до двувековната история тя остана вярна на своята мисия.

Шоуто на окръг Роял Чешир подчертава най-доброто, което излиза от провинцията на Чешир с акцент върху местно отглежданите и произведени зеленчуци, плодове, меса, сирена и консерви. Художници и занаятчии представят произведения на изкуството във всяка среда, а производителите на машини разкриват най-новото в земеделието и селскостопанската техника. Поради силните си връзки със земеделието, шоуто служи и като платформа за състезания с животни за говеда, кози, кучета, овце и коне.

Логистиката

Шоуто на окръг Роял Чешир заема два дни в края на юни всяка година, за да покаже разнообразие от продукти и местни развлекателни актове пред своята публика. Изложбата в провинцията, организирана с любезното съдействие на Чеширското селскостопанско дружество, се провежда на земя западно от Flittogate Lane в района на Tabley в Чешир, Англия. Ако шофирате, местоположението е близо до Knutsford на A556, на около 2,5 мили от кръстовище 19 на M6.

На разположение е достатъчно паркинг за шофьорите и ако сте избрали да не шофирате, има автобусна услуга, която доставя безплатно посетителите до местата от железопътните гари Кнутсфорд и Хартфорд. Портите се отварят в 8:00 ч. И през двата дни и се затварят в 18:00 ч., А билетите се предлагат на пълни цени по всяко време на деня. Последните посетители, които могат да влязат в изложбената площадка, са 17:00 ч.

Какво можете да очаквате като изложител?

Изложителите на селскостопанска и селскостопанска техника ще се радват да разберат, че има много сериозни купувачи, които присъстват на изложбените площадки. Това е отчасти поради присъствието на Националния земеделски съюз, който е домакин на собствена марка за своите членове;

Очакване за намаляване на отпадъците. Шоуто на окръг Роял Чешир успешно е отгоре на целта си да намали отпадъците, достигащи депото до 0, и организаторите настояват доставчиците да възприемат по-устойчиви подходи;

Вълнение, докато окръжното шоу дърпа всички спирки със състезание с пони в Шетланд, каскади с четири колела и чудовищни ​​камиони.

Аудитория и статистика

Cheshire County Show разчита на широка мрежа от спонсори, за да прави невероятно шоу всяка година. Списъкът включва The Great British Cheese, Cheshire East Council, Morrisons и SP Energy Networks, наред с други. Изложбените площадки разполагат със 700 щанда всяка година и няма край на това, което човек може да открие дали това са селскостопански инструменти и машини за сувенири и произведения на изкуството.

Това, което обединява всички изложители, е фактът, че те са местни в Чешър и представляват най-доброто от провинцията. Изложбата на окръг Роял Чешир също е дом на фермери и животновъди, като се има предвид популярността на състезанията с животни. Изложбата е призната за най-голямата секция за леки коне на някое окръжно изложение в Англия с 3500 коня. Тогава не е изненадващо, че всяко издание успява да привлече над 80 000 посетители от цял ​​Чешир и други съседни окръзи.

Настаняване

Независимо дали идвате от близо или далеч, всеки може да се възползва от удобно легло в уютна стая, недалеч от изложбените площадки в Tabley. Trade Fair Trips ltd работи с клиенти, за да намери възможно най-доброто настаняване в близост до the Cheshire County Show. Имате избор да търсите хижи и крайпътни локации около Tabley Inferior и Tabley Superior или да насочите вниманието си към хотели, хостели и B & B хотели в Knutsford.

TFT ltd има десетилетия в индустрията за бизнес пътувания и знае точно къде да търси хотел, който минимизира разходите и осигурява комфорт. Кажете ни колко пътуват с вас и ние ще ви предоставим най-добрите цени за изложението the Cheshire County за около един ден. Trade Fair Trips ltd също помага на клиентите и по други начини, като изграждане на щандове или организиране на съоръжения за срещи.

Предишни издания

Издание от 2022

184-тото издание на Cheshire County Show съвпадна с платинения юбилей на кралица Елизабет II. Изданието се проведе между 21.06.2022 - 22.06.2022 и събра над 80 000 посетители. Сред акцентите беше изложбата "70 години селско стопанство".

Full list of
hotels for
Cheshire County Show

How to get to Cheshire County Show

Similar trade shows