Cheshire County Show
Cheshire County Show

Cheshire County Show

New Date

General Information

Organizer

Cheshire Agricultural Society CIO

Frequency

1 year

Past Editions

21 - 23 Jun Cheshire County Show 2021

Въведение

Както при повечето селскостопански изложения в Англия, The Royal Cheshire County Show проследява историята си още до Индустриалната революция, тъй като първото издание се състоя през 1838 г. и беше организирано от 1-ви виконт Combermere, Stapleton Cotton. Шоуто е известно още като Royal Cheshire Show. Причината за създаването му беше „да насърчава земеделието и да насърчава трудолюбивите и морални навици на трудовата част от общността“, а в своята близо до двувековната история тя остана вярна на своята мисия.

Шоуто на окръг Роял Чешир подчертава най-доброто, което излиза от провинцията на Чешир с акцент върху местно отглежданите и произведени зеленчуци, плодове, меса, сирена и консерви. Художници и занаятчии представят произведения на изкуството във всяка среда, а производителите на машини разкриват най-новото в земеделието и селскостопанската техника. Поради силните си връзки със земеделието, шоуто служи и като платформа за състезания с животни за говеда, кози, кучета, овце и коне.

Логистиката

Шоуто на окръг Роял Чешир заема два дни в края на юни всяка година, за да покаже разнообразие от продукти и местни развлекателни актове пред своята публика. Изложбата в провинцията, организирана с любезното съдействие на Чеширското селскостопанско дружество, се провежда на земя западно от Flittogate Lane в района на Tabley в Чешир, Англия. Ако шофирате, местоположението е близо до Knutsford на A556, на около 2,5 мили от кръстовище 19 на M6.

На разположение е достатъчно паркинг за шофьорите и ако сте избрали да не шофирате, има автобусна услуга, която доставя безплатно посетителите до местата от железопътните гари Кнутсфорд и Хартфорд. Портите се отварят в 8:00 ч. И през двата дни и се затварят в 18:00 ч., А билетите се предлагат на пълни цени по всяко време на деня. Последните посетители, които могат да влязат в изложбената площадка, са 17:00 ч.

Какво можете да очаквате като изложител

Изложителите на селскостопанска и селскостопанска техника ще се радват да разберат, че има много сериозни купувачи, които присъстват на изложбените площадки. Това е отчасти поради присъствието на Националния земеделски съюз, който е домакин на собствена марка за своите членове;

Очакване за намаляване на отпадъците. Шоуто на окръг Роял Чешир успешно е отгоре на целта си да намали отпадъците, достигащи депото до 0, и организаторите настояват доставчиците да възприемат по-устойчиви подходи;

Вълнение, докато окръжното шоу дърпа всички спирки със състезание с пони в Шетланд, каскади с четири колела и чудовищни ​​камиони.

Аудитория и статистика

Royal Cheshire County Show разчита на широка мрежа от спонсори, за да прави невероятно шоу всяка година. Списъкът включва The Great British Cheese, Cheshire East Council, Morrisons и SP Energy Networks, наред с други. Изложбените площадки разполагат със 700 щанда всяка година и няма край на това, което човек може да открие дали това са селскостопански инструменти и машини за сувенири и произведения на изкуството.

Това, което обединява всички изложители, е фактът, че те са местни в Чешър и представляват най-доброто от провинцията. Изложбата на окръг Роял Чешир също е дом на фермери и животновъди, като се има предвид популярността на състезанията с животни. Изложбата е призната за най-голямата секция за леки коне на някое окръжно изложение в Англия с 3500 коня. Тогава не е изненадващо, че всяко издание успява да привлече над 80 000 посетители от цял ​​Чешир и други съседни окръзи.

Настаняване

Независимо дали идвате от близо или далеч, всеки може да се възползва от удобно легло в уютна стая, недалеч от изложбените площадки в Tabley. Trade Fair Trips ltd работи с клиенти, за да намери възможно най-доброто настаняване в близост до The Royal Cheshire County Show. Имате избор да търсите хижи и крайпътни локации около Tabley Inferior и Tabley Superior или да насочите вниманието си към хотели, хостели и B & B хотели в Knutsford.

TFT ltd има десетилетия в индустрията за бизнес пътувания и знае точно къде да търси хотел, който минимизира разходите и осигурява комфорт. Кажете ни колко пътуват с вас и ние ще ви предоставим най-добрите цени за изложението The Royal Cheshire County за около един ден. Trade Fair Trips ltd също помага на клиентите и по други начини, като изграждане на щандове или организиране на съоръжения за срещи.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА