Your free enquiry
CeMAT

CeMAT

Hannover ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Логистика и Транспортно инженерство, Товаро-разтоварна дейност, Съхранение
Organizer
Organizer :
Deutsche Messe AG
Event website
Event website :
CeMAT
Frequency
Frequency:
1 year

CeMAT и Ковид-19

CeMAT ще се проведе през май и юни 2022 като част от хибридното издание на Hannover Messe 2022. Датите за провеждане на Hannover Messe 2022 са от 30.05.2022 до 2.06.2022. Хибридното търговско изложение е преместено поради продължаващата пандемия. Събитието беше отложено след обстойни разговори с консултативната група на изложителите, както и с партньорските организации VDMA и ZVEI. Изложителите и посетителите могат да участват в присъствената част, който ще се проведе в Messe Hannover. Те могат да участват и чрез виртуалната платформа. Мястото на провеждане ще разполага с всеобхватни мерки за превенция на COVID-19, включително 3G правила за влизане. Преди да влязат в конгресния център, участниците трябва да представят имунизационен паспорт, доказателство за оздравяване или отрицателни резултати от тест. Освен това те трябва да поддържат безопасно разстояние от 1,5 м поради разпоредбите за социално дистанциране. Участниците трябва да имат предвид, че централната тема на изданието ще бъде "Индустриална трансформация". Сред темите, включени в посочената тема, са цифровизацията на индустрията и обезвъглеродяването.

Въведение

CeMAT направи тотална революция в света на интралогистиката на световно ниво. Международният търговски панаир постоянно е в центъра на иновациите в цялата верига на стойността на продуктите и технологиите.

Търговските посетители имат възможност да видят в продължение на пет дни най-новото в логистичните услуги, FTS, телфери, кранове, електронни логистични услуги, индустриални врати, индустриални порти, технология за избор на поръчки.

Акценти

  • Над 1000 изложители от 43 региона 
  • 120 000 м2 изложбена площ
  • 49 000 търговски посетители
  • Представени са около 4000 иновации

Логистиката

Hannover Messe International GmbH изпълнява двойна роля - да бъде място и официален организатор, като всяко издание съвпада с изданието на Hannovermesse. Това Ви гарантира достъп до едни от най-големите купувачи на територията на Европа. Работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

CeMAT предоставя перфектната сцена за производителите да представят своите иновативни идеи и да взаимодействат с правилната аудитория с подходящи бюджети. Имате гарантирана възвръщаемост на инвестициите благодарение на съвместното местоположение с Hannovermesse и форматът на събитието е толкова успешен, че стартира няколко сателитни събития в Китай, Индия, Русия и Южна Америка.

Надграждане на настоящите най-добри практики може да се види в програмата, която включва елементи като форум за логистични решения, форум за логистика 4.0 и Young Tech Enterprises.

Хотелска резервация за CeMAT близо до Messe Hannover

Ако искате най-доброто настаняване за изложението  CeMAT, без да харчите излишно за хотелски стаи, оставете престоя си на Trade Fair Trips ltd. Разполагаме с голяма база данни с имоти, така че можете да наемете хотели близо до Messe Hannover с лекота и в същото време да спестите от разходите си. 

Trade Fair Trips ltd опростява процеса толкова много, че можете да направите онлайн резервация на хотел за CeMAT още днес. Освен това, можете да монтирате вашият изложбен щанд чрез нас и да поискате работни помещения за провеждане на срещи. Ние ви уверяваме, че ще се погрижим за всеки детайл от вашето работно пътуване! 

Full list of
hotels for
CeMAT

Book Now
How to get to CeMAT

Similar trade shows