Your free enquiry
CeMAT

CeMAT

Hannover ,Germany
индустрия
индустрия:
Логистика и Транспортно инженерство, Товаро-разтоварна дейност, Съхранение
Organizer
Organizer :
Deutsche Messe AG
Event website
Event website :
CeMAT
Frequency
Frequency:
1 year

Организаторите пренареждат CeMAT 2020 за април 2021 г., а панаирът ще се проведе съвместно с Hannover Messe в цифров формат. Новите дати за онлайн събитието са определени от 12 до 16 април. Най-актуалните дати за събитието са: 25.04.2022 - 29.04.2022. Програмата ще се извършва при строги санитарни мерки за премахване на риска от COVID-19. 

Въведение

CeMAT напълно революционизира света на интралогистиката на глобално ниво. Международният търговски панаир постоянно е в центъра на иновациите по цялата верига на стойността на продуктите и технологиите.

Посетителите на изложението имат възможност да видят в рамките на пет дни най-новото в логистичните услуги, FTS, подемници, кранове, електронна логистика, индустриални врати, индустриални порти, технология за избор на поръчки.

Акценти

  • Над 1000 изложители от 43 окръга
  • 120 000 м2 изложбена площ
  • 49 000 търговски посетители
  • Представени около 4000 иновации

Логистиката

Hannover Messe International GmbH изпълнява двойното искането да бъде мястото и официалният организатор и всяко издание съвпада с изданието на Hannovermesse. Това ви гарантира достъп до някои от най-големите купувачи на територията на Европа. Работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед.

Аудитория и статистика

CeMAT осигурява идеалния етап за производителите да представят своите иновативни идеи и да взаимодействат с подходящата аудитория с подходящ бюджет. Гарантирано Ви е възвръщаемостта на инвестицията благодарение на съвместното местоположение с Hannovermesse и форматът на събитието е толкова успешен, че стартира няколко сателитни събития Китай, Индия, Русия и Южна Америка.

Изграждането на пробивни и актуални най-добри практики може да се види в програмата на шоуото, което съдържа елементи като: Форум за логистични решения, Форум за логистика 4.0 и Young Tech Enterprises.

Хотелска резервация за CeMAT близо до Messe Hannover

Ако искате най-добрия резултат в CeMAT, без да преразходвате на хотелски стаи, оставете настаняването си на Trade Fair Trips ltd. Разполагаме с богата база данни с имоти, така че можете лесно да намерим хотели в близост до Messe Hannover като вие спестите разходите си едновременно.

Trade Fair Trips ltd опростява процеса толкова много, че можете да получите онлайн хотелска резервация за CeMAT още днес. В допълнение, можете също така да инсталирате своя щанд чрез нас и да поискате съоръжения за срещи. Уверяваме се, че всеки аспект на работното пътуване е добре обгрижен!

Full list of
hotels for
CeMAT

Book Now
How to get to CeMAT

Similar trade shows