CeMAT

CeMAT

Логистика и транспорт
Организатор:
Deutsche Messe AG
Честота:
1 year
Уебсайт:
CeMAT

Партньорското събитие за интралогистика на Hannover Messe

CeMAT и Ковид-19

CeMAT ще се проведе през април 2024. На мястото на провеждане няма да има мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на вътрешните разпоредби на Германия през април 2022. Участниците ще бъдат посъветвани да спазват препоръки като провеждане на рутинна хигиена на ръцете. Участващите трябва да имат предвид, че в Германия няма ограничения за пътуване. Въпреки това, ако пристигнат от район с рисков вируснен вариант, те ще бъдат поставени под карантина за 14 дни, независимо от техния 3G статус. Понастоящем в списъка няма държави.

Въведение

CeMAT направи тотална революция в света на интралогистиката на световно ниво. Международният търговски панаир постоянно е в центъра на иновациите в цялата верига на стойността на продуктите и технологиите.

Търговските посетители имат възможност да видят в продължение на пет дни най-новото в логистичните услуги, FTS, телфери, кранове, електронни логистични услуги, индустриални врати, индустриални порти, технология за избор на поръчки.

Акценти

  • Над 1000 изложители от 43 региона 
  • 120 000 м2 изложбена площ
  • 49 000 търговски посетители
  • Представени са около 4000 иновации

Логистиката

Hannover Messe International GmbH изпълнява двойна роля - да бъде място и официален организатор, като всяко издание съвпада с изданието на Hannovermesse. Това Ви гарантира достъп до едни от най-големите купувачи на територията на Европа. Работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

CeMAT предоставя перфектната сцена за производителите да представят своите иновативни идеи и да взаимодействат с правилната аудитория с подходящи бюджети. Имате гарантирана възвръщаемост на инвестициите благодарение на съвместното местоположение с Hannovermesse и форматът на събитието е толкова успешен, че стартира няколко сателитни събития в Китай, Индия, Русия и Южна Америка.

Надграждане на настоящите най-добри практики може да се види в програмата, която включва елементи като форум за логистични решения, форум за логистика 4.0 и Young Tech Enterprises.

Хотелска резервация за CeMAT близо до Messe Hannover

Ако искате най-доброто настаняване за изложението  CeMAT, без да харчите излишно за хотелски стаи, оставете престоя си на Trade Fair Trips ltd. Разполагаме с голяма база данни с имоти, така че можете да наемете хотели близо до Messe Hannover с лекота и в същото време да спестите от разходите си. 

Trade Fair Trips ltd опростява процеса толкова много, че можете да направите онлайн резервация на хотел за CeMAT още днес. Освен това, можете да монтирате вашият изложбен щанд чрез нас и да поискате работни помещения за провеждане на срещи. Ние ви уверяваме, че ще се погрижим за всеки детайл от вашето работно пътуване! 

Предишни издания

Издание 2022

Между 30.05.2022 и 02.06.2022 Hannover Messe и CeMAT 2022 се проведоха като едно хибридно събитие. Те бяха съставени от търговско изложение лице в лице и допълваща го цифрова платформа. Експозицията на събитието в Messe Hannover съдържаше няколко акцента. В него участваха около 75 000 участници на живо, 15 000 виртуални участници и 2 500 изложители. Messe Hannover не разполагаше със строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на вътрешните разпоредби на Германия през април 2022.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до CeMAT Изпрати

CeMAT акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.