General Information

Frequency

1 year

!!! NB !!! CEBIT ще бъде част от Hannovermesse между 1 април и 5 април 2019 г. Изпратете запитването си с помощта на бутона по-долу или посетете страницата ни за Hannovermesse, за да научите повече.

Cebit е международно изложение за информационни технологии, което събира лидерите на дигиталната индустрия. Тук се очертават тенденциите, демонстрират се най-новите технологии, дискутират се важни за бранша проблеми. Софтуер, за поверителност и защита на данни, мобилни технологии, клауд, интернет навсякъде – това ще са основните акценти на тазгодишното събитие. Очакват се 3 400 фирми от 70 страни и 210 000 посетители, професионалисти в сферата. Съпътстващата програма е изключително богата на лекции и презентации. Очакват се 200 презентатора, около 2 300 посетителя на предвидените в програмата събития и още около 29 000 онлайн участника.

Cebit се провежда в Хановер, Германия. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ще организираме вашето пътуване за изложението. Предлагаме ви хотелски резервации за подходящите хотели за Cebit, трансфер от и до летището, кола под наем или информация за подходящия за вас обществен транспорт. Освен с отлична база данни с хотели в Хановер, разполагаме и с информация за добрите конферентни зали. Ако ви е необходима такава, бързо ще намерим подходящата за вас.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА