Most booked hotels
Your free enquiry
CEBIT

CEBIT

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Телекомуникации, Компютърни мрежи, Интернет и интранет
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Някога CeBIT беше барометър на европейските технологии и най-голямата в света ИТ конференция, където търговските посетители можеха да видят как индустриалният пейзаж се трансформира всяка година. Годишното търговско изложение и конференция, организирани от Deutsche Messe AG, вече няма да бъде самостоятелно събитие в Хановер, Германия, но ще се слеят в рамките на програмата на Hannovermesse.

Логистиката

Продължителността на събитието ще бъде пет дни, насрочено за април, а работното време ще бъде както следва - от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Тези часове са предназначени както за професионалисти, така и за широката общественост.

Аудитория и статистика

Посетителите и изложителите все още ще могат да изследват тенденциите в технологиите за сигурност, софтуер, таблети, телекомуникации, банкови технологии, картови технологии, компютърни науки, мобилни телефони, мрежови технологии, но в много по-голям контекст, започвайки от 2019 г. Какво наистина направи CeBIT изключителен беше нейният ангажимент към иновации, пробиви и най-добри практики в цифровите технологии. Един от най-големите акценти в програмата е конференцията d! Talk. Днес оригиналният CeBIT оставя наследство от успешни сателитни събития в Австралия и Тайланд.

Настаняване в хотел близо до Hannover Messe

Имайки това предвид, ще се състезавате с още повече посетители за най-достъпните цени на хотелите за Hannovermesse, така че оставете на Trade Fair Trips ltd да планира цялото ви работно пътуване и да намали разходите си. Преглеждаме всички оферти, за да намерим идеалното решение за вас - позиционирано близо до международното изложение, за да ускори пътуването до работното място и в рамките на вашия идеален ценови диапазон. Това освобождава ресурси, които можете да инвестирате в Hannovermesse. Целият процес е толкова лесен, колкото щракването на бутон и отнема около един ден! Сега, когато имате къде да отседнете, може би се нуждаете от помощ при инсталирането на вашата кабина или се нуждаете от съоръжения за срещи? Trade Fair Trips ltd може да ви помогне и на двата фронта

Full list of
hotels for
CEBIT

How to get to CEBIT

Similar trade shows