Your free enquiry
CARS

CARS

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer:
CARS
Event website
Event website:
CARS
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на CARS за 2023 ще бъде организирано като търговско изложение на живо в Konferenzzentrum Munchen. Датите за провеждане на събитието са определени между 20.06.2023 и 23.06.2023. На мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради подобряващата се пандемична ситуация. В резултат на това от участниците няма да се изисква да спазват протоколи, като например да представят 3G документи за влизане при пристигането си на мястото на събитието. Това се отнася и за местата за влизане в Германия, като например нейните летища, поради отпадането на ограниченията за пътуване през юни 2022.

Представяне на събитието

CARS е известно международно изложение за медицина, които привлича инженери, лекари, специалисти, занимаващи се с наука и лабораторни изследвания. Те представят и обсъждат ключови за съвременната медицина иновации. Събитието се провежда вече 25 години и един от основните му акценти е изследване и развитиена нови алгоритми и системи в радиологията и хирургията. Участниците са учени и практикуващи специалисти в областта на радиология, хирургия, инженеринг, информатика и здравен мениджмънт.

CARS се провежда ежегодно, като таз годишното издание ще бъде във Франция. Поверете ни грижата за вашите хотелски резервации. Ще ви предложим настаняване не просто в добрите хотели в Барселона, а в най-удобните хотели за CARS. Ще организираме вашия летищен трансфер, транспорта ви в града, конферентна зала, ако ви е необходима такава. Целта ни е да ви осигурим удобно и ползотворно пътуване. С нашата помощ имате време да се подготвите за самото събитие вместо да се занимавате с организационни въпроси. Услугите ни са безплатни за вас. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионален организатор на групови и индивидуални бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
CARS

Book Now
How to get to CARS

Similar trade shows