Your free enquiry
BUDMA

BUDMA

Poznań, Poland
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
Poznan International Fair Ltd.
Event website
Event website:
BUDMA
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за BUDMA

32-рото издание на BUDMA ще се проведе между 30.01.2024 и 02.02.2024. Събитието ще се състои във формат "лице в лице". Организаторите увериха, че по време на изложението в Poznań International Fair няма да бъде прилаган обширен план за защита от Ковид-19. Това се дължи на отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. 

Въведение

Събитието BUDMA се е изкачило до върха като основополагащ международен панаир, посветен на нуждите и изискванията на строителния и архитектурен сектор в Източна Европа. Следващото издание на изложението ще се проведе в Познан, Полша. Както винаги, цифрите са впечатляващи - очакват се над 800 изложители, които ще представят своите продукти, инструменти и материали пред аудитория от 45 търговски посетители. За да избегнете трескавото търсене на хотели на разумни цени, наемете Трейд Феър Трипс ЕООД да се погрижи изцяло за вашето пътуване.

BUDMA е мястото, където се прави голям бизнес. Архитекти, разработчици, инвеститори, доставчици и търговци се събират, за да представят нови проекти, да проучат пазарни тенденции, да сключват сделки и да усъвършенстват своите знания и умения. Освен пазара на продукти и услуги, панаирът ще представи и интерактивна среща с монтажници, дистрибутори и крайни потребители, уъркшопи и няколко конкурса, които може да използвате да добиете репутация. Подходящото настаняване за BUDMA е от съществено значение и Трейд Феър Трипс ЕООД ще се погрижи за вашия престой така, че да сте близо до мястото на събитието и да намалите разходите си. Вие диктувате процеса, а ние ви представяме най-изгодните варианти за вашия бюджет. С нашите услуги ще спечелите стратегическо местоположение и ще можете да инвестирате повече в участието си в панаира.

Full list of
hotels for
BUDMA

Book Now
How to get to BUDMA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Poznan Airport (Летище Познан)

5 минути при пътуване от Poznań Główny Station (Централна гара Познан)

 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Poznan Airport (Летище Познан)

5 минути при пътуване от Poznań Główny Station (Централна гара Познан)

 

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Poznan Airport (Летище Познан)

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Poznań Główny Station (Централна гара Познан)

Similar trade shows