Your free enquiry
BUDMA

BUDMA

Poznań ,Poland
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer :
Poznan International Fair Ltd.
Event website
Event website :
BUDMA
Frequency
Frequency:
1 year

BUDMA И Ковид-19

31-ото издание на BUDMA ще се проведе между 31.01.2023 г. и 03.02.2023 г. Събитието ще се проведе във формат "лице в лице". Организаторите увериха, че обширен план за безопасност COVID-19 ще бъде приложен за събитието в Международния Изложбен Център в Познан. Той ще включва предпазни мерки, като например 3G регламент за влизане. Съгласно това правило участниците трябва да покажат, преди да получат достъп до мястото на провеждане, документи като отрицателни резултати от тестове. Поради въведените ограничения за пътуване участниците трябва да представят такива документи и при пристигането си в Полша. 

Въведение

Събитието BUDMA се е изкачило до върха като основополагащ международен панаир, посветен на нуждите и изискванията на строителния и архитектурен сектор в Източна Европа. Следващото издание на изложението ще се проведе в Познан, Полша. Както винаги, цифрите са впечатляващи - очакват се над 800 изложители, които ще представят своите продукти, инструменти и материали пред аудитория от 45 търговски посетители. За да избегнете трескавото търсене на хотели на разумни цени, наемете Трейд Феър Трипс ЕООД да се погрижи изцяло за вашето пътуване.

BUDMA е мястото, където се прави голям бизнес. Архитекти, разработчици, инвеститори, доставчици и търговци се събират, за да представят нови проекти, да проучат пазарни тенденции, да сключват сделки и да усъвършенстват своите знания и умения. Освен пазара на продукти и услуги, панаирът ще представи и интерактивна среща с монтажници, дистрибутори и крайни потребители, уъркшопи и няколко конкурса, които може да използвате да добиете репутация. Подходящото настаняване за BUDMA е от съществено значение и Трейд Феър Трипс ЕООД ще се погрижи за вашия престой така, че да сте близо до мястото на събитието и да намалите разходите си. Вие диктувате процеса, а ние ви представяме най-изгодните варианти за вашия бюджет. С нашите услуги ще спечелите стратегическо местоположение и ще можете да инвестирате повече в участието си в панаира.

Full list of
hotels for
BUDMA

Book Now
How to get to BUDMA

Similar trade shows