Your free enquiry
Brussels Furniture Fair

Brussels Furniture Fair

Brussels, Belgium
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Brussels Furniture Fair
Event website
Event website:
Brussels Furniture Fair
Frequency
Frequency:
1 year

Актуална информация за събитието

През 2023 Brussels Furniture Fair ще се проведе като търговско изложение "лице в лице" в Brussels Expo. Датите за провеждане на изложението са определени между 05.11.2023 и 08.11.2023. По време на изложението няма да се прилагат най-новите предпазни мерки за безопасност, свързани с коронавируса. Това се дължи на факта, че Белгия премахна свързаните с пандемията ограничения, включително забраните за пътуване.

Въведение в Brussels Furniture Fair

Brussels Furniture Fair е международно изложение за мебели, което привлича участници от цял свят. Изложители са големите европейски производители на мебели в среден и висок ценови клас. Основните тематични секции, в които представят своите продукти, са: мека мебел; мебели за спални; декорация; домашен текстил; обзавеждане за открити площи. Посетителите са собственици на мебелни магазини от цяла Европа – търговци на едро и дребно, архитекти, дизайнери, производители на мебели. В последното издание на панаира са участвали 283 изложители, а 19 140 специалисти от бранша са посетили събитието. Brussels Furniture Fair е място, на което се очертават тенденциите, създават се интересни бизнес контакти и можете да намерите дистрибутори, с чиято помощ да стъпите на нови пазари.

Brussels Furniture Fair се провежда в Белгия и се организира веднъж годишно. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания. Ще ви насочим към подходящите хотели за Brussels Furniture Fair и ще се погрижим за настаняването ви. В услугите ни влиза още: организиране на летищен трансфер, наем на автомобил, изготвяне на маршрути за пътуване с градския транспорт, наем на конферентна зала. Ще се погрижим за всичко, свързано с вашето пътуване – от хотелски резервации за Brussels Furniture Fair до създаване на максимално добри условия за вашето бизнес представяне. Резервирайте хотел или апартамент с нас.

Минали издания на Brussels Furniture Fair

Издание 2021

Изданието на Brussels Furniture Fair за 2021 се проведе като изложение на живо в Brussels Expo. Датите за провеждане на изданието бяха насрочени между 07.11.2021 и 10.11.2021. Brussels Expo беше оборудван с най-съвременните средства за защита от Ковид-19, за да се гарантира безопасността на 16 171-те търговски посетители и 161-те изложители. Преди да бъдат допуснати до изложбените площи, всички участници трябваше да покажат документи като имунизационни паспорти. Сред посетителите бяха представени 38 държави.

Full list of
hotels for
Brussels Furniture Fair

Book Now
How to get to Brussels Furniture Fair

Similar trade shows