Your free enquiry
Brussels Furniture Fair

Brussels Furniture Fair

Brussels ,Belgium
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Brussels Furniture Fair
Event website
Event website :
Brussels Furniture Fair
Frequency
Frequency:
1 year

Актуална Информация за Събитието

Брюкселският панаир на мебелите ще се проведе като присъствено търговско изложение на изложението в Брюксел през 2022. Датите за провеждане на изложението са определени между 06.11.2022 и 09.11.2022. По време на изложението в Брюксел ще бъдат въведени най-новите предпазни мерки за безопасност, свързани с коронавируса. Една от въведените предпазни мерки ще бъде изискването участниците да покажат документите си за здравен статус, преди да влязат на територията на изложението. Отрицателните резултати от тестовете, сертификатите за имунизация и удостоверенията за оздравяване са приемливи форми на 3G документация. Поради ограниченията за пътуване тези документи трябва да бъдат представени и при пристигането в Белгия.

Въведение в Брюкселския Панаир на Мебелите

Brussels Furniture Fair е международно изложение за мебели, което привлича участници от цял свят. Изложители са големите европейски производители на мебели в среден и висок ценови клас. Основните тематични секции, в които представят своите продукти, са: мека мебел; мебели за спални; декорация; домашен текстил; обзавеждане за открити площи. Посетителите са собственици на мебелни магазини от цяла Европа – търговци на едро и дребно, архитекти, дизайнери, производители на мебели. В последното издание на панаира са участвали 283 изложители, а 19 140 специалисти от бранша са посетили събитието. Brussels Furniture Fair е място, на което се очертават тенденциите, създават се интересни бизнес контакти и можете да намерите дистрибутори, с чиято помощ да стъпите на нови пазари.

Brussels Furniture Fair се провежда в Белгия и се организира веднъж годишно. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания. Ще ви насочим към подходящите хотели за Brussels Furniture Fair и ще се погрижим за настаняването ви. В услугите ни влиза още: организиране на летищен трансфер, наем на автомобил, изготвяне на маршрути за пътуване с градския транспорт, наем на конферентна зала. Ще се погрижим за всичко, свързано с вашето пътуване – от хотелски резервации за Brussels Furniture Fair до създаване на максимално добри условия за вашето бизнес представяне. Резервирайте хотел или апартамент с нас.

Full list of
hotels for
Brussels Furniture Fair

Book Now
How to get to Brussels Furniture Fair

Similar trade shows