BRIGHT

BRIGHT

Мода, облекло, текстил, кожа, обувки
Честота:
6 months

Bright е уникално по рода си търговско изложение за мода, спортни дрехи и облекла, екипировка и оборудване за скейтъри. Културата, изкуството, навиците на скейтърите са основната нишка, която свързва всички изложители и посетители. Ако имате интереси в областта или бизнесът ви е свързан със спортна мода, скейтбордове и екипировка, то е задължително да посетите изложението. Съпътстващата го програма е много богата и интересна (разбира се, събитията са със същата тематика – скейт). Ще имате възможност да се запознаете с всички новости в тази област.

Bright се провежда на най-подходящото за целта място – Берлин, Германия. Проучете програмата на изложението, а на нас оставете организацията на пътуването. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Ние разполагаме с богата база данни за апартаменти и хотели в Берлин. Ще открием място за настаняване, което отговаря на изискванията и бюджета ви. Ще ви спестим времето, което иначе трябва да прекарате в търсене на хотели за Bright и определено ще успеем да ви предложим по-изгодна цена. Към това можем да ви осигурим предварителна информация за маршрутите и градския транспорт в Берлин, кола под наем или каквото и да било друго, свързано с комфортния ви престой и успешно бизнес пътуване.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до BRIGHT Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.