Most booked hotels
Your free enquiry
Bordeaux Wine Week

Bordeaux Wine Week

Bordeaux, France
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
Vinexpo SAS
Event website
Event website:
Bordeaux Wine Week
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация на събитието

Между 16.06.2022 и 26.06.2022 ще се проведе изданието на Седмицата на виното в Бордо през 2022. Събитието ще се проведе на емблематични места в град Бордо. То ще включва Конгреса и изложенията в Бордо в условията на строги мерки за превенция на Covid-19. Сред мерките, към които участниците трябва да се придържат, е 3G политиката за влизане. Преди да влязат на мястото на събитието, участниците трябва да представят сертификати за имунизация, възстановяване или отрицателен тест. В рамките на събитието ще се проведат събития за публиката, включително "Пикасо, ефервесценцията на формите" в Cité du Vin.

Въведение

Фокусиран върху вината и спиртните напитки като цяло, Bordeaux Wine Week диктува тенденциите в лозарството и вкуса към по-фините неща от близо 40 години. Международният търговски панаир се провежда за първи път през 1981 г., когато става дума само за вина, но оттогава много се е променило.

Bordeaux Wine Week стана по-голям и по-приобщаващ и форматът се преведе успешно в нови дестинации - Париж, Ню Йорк, Шанхай и Хонг Конг. Този глобален обхват затвърждава репутацията на панаира като диктатор на вкус и мощен пазар, където предлагането отговаря на търсенето. Отивате до Bordeaux Wine Week, за да достигнете следващото ниво за вашата компания - независимо дали това е разпознаване на марката или пробив на нови пазари. Панаирът предлага и фантастична форумна програма, дегустации и специална витрина за органични вина.

Логистиката

Bordeaux Wine Week е създаден в Бордо, Франция и все още се провежда там на всеки две години, въпреки че панаирът се провежда и в Париж. Изданията излизат всяка странна година в края на пролетта, често около май, а събитието продължава общо четири дни. За разлика от други винарски събития, които са отворени за широката публика, Bordeaux Wine Week е само бизнес - отворен само за професионалисти.

Панаирът се провежда в Parc des Expositions de Bordeaux Lac и се организира от VINEXPO SA. Работното време е планирано от 08:30 сутринта до 18:30 следобед през първите три дни. Денят на закриването завършва два часа по-рано в 16:30 ч. Важно е да се отбележи, че присъстващите могат да се възползват от сложната услуга на совалковия автобус, който ви доставя до Parc des Expositions de Bordeaux Lac. Има пет линии с различни начални места - центъра на града, летището, гарата Gare Saint-Jean, Mériadeck и хотелската зона Bordeaux-Lac.

Какво казват хората?

  • „Bordeaux Wine Week е мястото, където мога да наваксам почти всички френски производители на вино и да търся нови / интересни вина.“ - Mylinh Pham, мениджър покупки, TAN KHOA DISTRIBUTION, Виетнам;
  • „Винекспо е от съществено значение, участвах в него от създаването му през 1981 г. Това е място за бизнес, обмен и уникални срещи.“ - Филип Форе-Брак, Сомелие, BISTROT DU SOMMELIER, Франция;
  • „Bordeaux Wine Week е най-голямото и най-известното изложение на вина в света, където можете да намерите всякакъв вид оригинални вина / спиртни напитки, които искате.“ - Донгсинг Фен, главен изпълнителен директор, ШАНХАЙ ДЖУНРУ ИНВЕСТИЦИОН, Китай;
  • „Bordeaux Wine Week е неминуемото събитие за среща с нови винари, къщи, търговци и подготовка за бъдещата ми година в Le Petit Ballon. 2019 г. е от особено значение, тъй като Le Petit Ballon пуска своята оферта „primeurs“. Работейки с вина от цял ​​свят, Bordeaux Wine Week е за мен врата към нови вносители. Накратко Bordeaux Wine Week е непропускаемо събитие!“ - Жан-Мишел Делюк, Сомелие, LE PETIT BALLON, Франция.

Аудитория и статистика

Има много добра причина, поради която всички тези хора са доволни от излизането си във Bordeaux Wine Week - панаирът генерира пари и внимание. Последното издание се похвали с 2000 присъстващи марки; това са всички основни производители на вино в света. В допълнение, присъстващите бяха много над 40 000 посетители, които идват от всеки възможен вид работа - внос и износ, супермаркети, търговия на едро, дребно, електронна търговия, кетъринг, хотелиерство и специализирани организации.

Bordeaux Wine Week работи под мотото „100% бизнес и 100% международен“ и това проследява наистина добре, тъй като посетителите идват от общо 150 държави. Това важи и за изложителите, които представят вина и спиртни напитки от богата селекция от региони - Австрия, Грузия, Ливан, Китай, Италия, Великобритания и, разбира се, големите пет във Франция: Бургундия, Елзас, Лоара, Лангедок и Бордо

Настаняване

Като изложител имате много да планирате и най-малкото, което искате да направите, е да помислите за логистика. Trade Fair Trips ltd се намесва, за да съдейства за настаняването ви за търговски панаири и всичко друго, от което може да се нуждаете. Клиентите редовно отправят заявки до нас за заседателни зали преди време или те делегират изцяло изграждането на своите изложбени щандове на нашия екип.

Trade Fair Trips ltd работи за намаляване на вашите пътни разходи и ви предоставя най-добрите хотелски цени по време на Bordeaux Wine Week - всички избрани според вашия ценови диапазон. Ние приспособяваме хотелските оферти въз основа на вашия вкус и бюджет, така че да сте спокойни на Bordeaux Wine Week.

Последният детайл, който добавяме, е локализирането ви близо до Parc des Expositions de Bordeaux Lac, за да намалите времето си за пътуване до работното място. Необходима е само една консултация и резултатите пристигат във входящата ви поща на следващия ден!

Предишни издания

2022

Първото издание се проведе в Бордо, Франция, от 16-ти до 26-ти юни 2022. То включваше различни съпътстващи събития, някои от които привлякоха многобройни участници. Фестивалът на виното в Бордо например събра 35 000 посетители. Сред обектите, включени в програмата, бяха Cité du Vin и Congres et expositions de Bordeaux.

Full list of
hotels for
Bordeaux Wine Week

How to get to Bordeaux Wine Week

Similar trade shows