Your free enquiry
blickfang

blickfang

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer:
blickfang GmbH
Event website
Event website:
blickfang
Frequency
Frequency:
1 year

Ковид-19 и Blickfang

Изданието на Blickfang в Щутгарт ще се проведе в Liederhalle между 10.03.2023 - 12.03.2023. Понастоящем в Германия не са въведени вътрешни ограничения за Covid-19. Поради такава промяна мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за безопасност, като например 3G политика за влизане. Въпреки това участниците ще бъдат насърчавани да спазват препоръки, като например да поддържат социална дистанция или да носят хирургически маски. Участниците трябва да имат предвид, че поради ограниченията за пътуване в страната, при пристигането им няма да бъдат помолени да покажат 3G документи за влизане. Въпреки това те ще трябва да се подложат на карантина в продължение на 2 седмици, ако пристигат от зона с рисков вариант на вируса. Понастоящем няма държави с подобно обозначение.

Въведение

Международно изложение blickfang очертава тенденциите в няколко области: мода, обзавеждане, бижута. Експерти и производители на облекла, аксесоари мебели, дизайнери с иновативни идеи за интериор – всички те участват в изложението с най-доброто от своите продукции и се събират, за да обменят опит и идеи. През миналата година Blickfang е привлякло около 20 500 посетители. Очаква се за това издание броят им да е по-голям. Мястото е подходящо за сключване на сделки, черпене на идеи и информация и създаване на нови партньорства. Ако имате амбиции за развитие в някоя от изброените сфери, посетете го и вие.

Резервирайте хотел онлайн с помощта на личен асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Това ще ви позволи да се съсредоточите върху своето бизнес представяне. Нашите услуги покриват всичко необходимо за едно бизнес пътуване. Предлагаме ви настаняване в най-добрите хотели за blickfang от всички хотели в Щутгарт. Осигуряваме ви кола под наем или трансфер от и до летището и информация за необходимия ви обществен транспорт. Наемаме за вас конферентна зала за вашите срещи и презентации. Отличаваме се с бързина, коректност и професионализъм. Свържете се с нас и пътувайте удобно.

Минали издания

Издание 2021

Blickfang 2021 се проведе в Щутгарт от 28-ти до 30-ти октомври 2021. Търговското изложение се проведе в Liederhalle в Щутгарт, която беше оборудвана със строги превантивни мерки срещу Ковид-19. Това включваше мерки за сигурност, като например 3G политика за влизане. Преди да бъдат допуснати, 9000-те търговски посетители и повече от 150-те изложители бяха помолени да представят документи като доказателство за възстановяване.

Full list of
hotels for
blickfang

Book Now
How to get to blickfang

Similar trade shows