UK Games Expo

UK Games Expo

Деца, играчки, игри
Организатор:
UK Games Expo
Честота:
1 year
Уебсайт:
UK Games Expo

Най-мащабното изложение за настолни игри в Обединеното кралство

UK Games Expo 2023

Игрите в Бирмингам ще се проведат между 02.06.2023 и 04.06.2023. Най-новото издание на събитието ще се състои под формата на изложение "лице в лице". Търговското изложение ще се проведе в NEC Birmingham в Обединеното кралство. Няма да бъдат въведени строги мерки за сигурност срещу Ковид-19 поради премахването на свързаните с него вътрешни политики на страната през предходните месеци. Аналогично, в Обединеното кралство не са въведени ограничения за пътуване.

Въведение

UK Games Expo - понякога съкратено UKGE - развива сектора на настолните игри и хоби игрите във Великобритания от откриването си през 2007 г. Международният търговски панаир и конвенция в момента се нарежда като най-голямата конвенция за хоби игри във Великобритания и е водещ път за издателите да покажат най-новите си игри и да се срещнат с целевата си аудитория.

Всичко е свързано с забавлението на нещата и събирането на обратна връзка в реално време от крайните потребители. Изложените продукти изпълняват целия спектър от настолни игри - настолни игри, ролеви игри, игри с карти, игри със зарове и ролеви игри на живо. През последното десетилетие индустрията за настолни компютри се възроди и UKGE е обединяващ момент за професионалната общност. Но UK Games Expo е много повече от пазар за компаниите да преместят продукт. Това е място за семейства с деца да прекарват качествено време и за играчи да участват в турнири и състезания.

Логистиката

UK Games Expo е ежегодно събитие, което се намира в Бирмингам, Великобритания и обикновено се провежда през последния уикенд на май или първата седмица на юни - точно в началото на лятото. Мястото на събитието е NEC в Бирмингам и вратите са отворени за всички, от професионалисти до деца, за общо три дни. Работното време е от 09:30 сутринта до 18:00 следобед през първите два дни и до 16:00 часа през последния ден.

UK Games Expo Ltd е официалният организатор. Сега да поговорим за транспорта. NEC се радва на чудесен достъп до местната инфраструктура с международната железопътна гара Бирмингам в непосредствена близост до площадките на шоуто. Има и безплатна въздушно-железопътна връзка от летище Бирмингам до NEC и има няколко автобусни линии, които обслужват изложбения център.

Какво можете да очаквате като изложител

UK Games Expo ви позволява да се запознаете с важни демографски данни за вашия бизнес - както сериозни играчи, които участват в турнири, ентусиасти на игри, магазини за игри, така и обикновени геймъри. Като се има предвид профилът на събитието, можете да увеличите видимостта на вашата марка и да генерирате потенциални клиенти за продажби в изложбената площ;

UK Games Expo подкрепя независими създатели и неопитни дизайнери на игри, за да получат ценна обратна връзка и да получат внимание от издателите на игри. Как става това? Те се записват за Playtest Zone, където дизайнерите резервират забавяне на playtest и демонстрират нови игри, за да бъдат тествани от обществеността;

UK Games Expo също е място за търсене на професионална валидност и публичност в голяма степен чрез участие в наградите UK Games Expo Awards, които се провеждат от основаването на панаира за първи път. Наградите имат множество категории за различни игрови формати и освен Награди на съдиите има и Награда за избор на хората.

Аудитория и статистика

Вече споменахме, че UK Games Expo е най-голямото изложение за хоби игри във Великобритания, но какво означава това в цифри. Миналогодишното издание регистрира продукти от 435 изложители и публика от над 45 000 посетители. Организаторите съобщават също, че от присъстващите над 25 000 са уникални посетители, поради което UK Games Expo остава безценно за изложителите - можете да достигнете до нова аудитория всеки път и да разширите клиентската си база.

Професионалистите, които могат да бъдат намерени на изложението, са издатели, търговци на дребно, независими дизайнери, производители и художници. Що се отнася до публиката, това е всеки, когото някога бихте помислили. Има случайни геймъри, семейства с деца, блогъри и рецензенти на игри, сериозни играчи, дошли за турнирите като UK Settlers of Catan Finals. Професионалисти, които искат да усъвършенстват уменията си и да се издигнат в редиците, също могат да бъдат намерени тук на семинари за внимание от най-добрите таланти, работещи днес.

Настаняване

Резервирането на правилните хотели в Бирмингам е неразделна част от вашия успех като изложител на UK Games Expo. Тук за справяне с тази задача е Trade Fair Trips ltd. Имаме опит в предоставянето на най-доброто хотелско настаняване по време на търговски изложения и можем да ви снабдим с най-добрите хотелски цени по време на UK Games Expo.

Като компания ние работим на всяка цена, така че колкото и ограничен да е бюджетът, ще осигурим правилните хотелски оферти. Друг аспект на нашата услуга е, че се стремим да намалим пътуванията до работното място, така че търсим хотели в близост до NEC и ви поставяме близо до обществения транспорт. Може да предложи още търговски панаирни пътувания ltd. Чрез нас можете да направите резервации за заседателни зали или да делегирате конструкцията на своя изложбен щанд.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до UK Games Expo Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.