Your free enquiry
BIOLIFE

BIOLIFE

Bolzano, Italy
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Fiera Bolzano Spa
Event website
Event website:
BIOLIFE
Frequency
Frequency:
1 year

BIOLIFE - актуализация

Изданието на BIOLIFE за 2023 ще бъде организирано като събитие на живо между 09.11.2023 и 12.11.2023 във Fiera Bolzano. На мястото на провеждане няма да бъдат въведени най-новите мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията. Това включва и политиките, ограничаващи пътуванията до Италия.

Представяне на BIOLIFE

Biolife е търговско изложение за биологични продукти. Био храни, био козметика и текстил – изложителите са производители, които представят своите най-нови продукти, всички те сертифицирани. Посетителите са крайни потребители и фенове на органичните продукти, търговци или собственици на заведения за здравословно хранене. Съпътстващата изложението програма включва множество лекции, демонстрации, дегустации. С времето Biolife се оформи като място за срещи на експерти в областта. Участвайки в него, създавате нови партньорства, печелите нови клиенти и се информирате за тенденциите в бранша.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас. Ние ще ви предложим настаняване в подходящите за събитието хотели в Болцано. Ще се погрижим за вашите хотелски резервации за Biolife, както и за всичко останало, свързано с пътуването ви: летищен трансфер, наем на кола, съставяне на предварителни маршрути за по-лесно използване на градския транспорт, наем на конферентна зала. Използвайки нашите услуги, си осигурявате условия за отлично бизнес представяне, спокойствие и комфорт. Възползвайте се от безплатната – взимаме комисионна само от фирмите, които ползвате по време на престоя си в Болцано, професионална помощ, която ви предлагаме. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионални организатори на бизнес пътувания.

Предишни издания на BIOLIFE

Издание 2021

Изданието на BIOLIFE за 2021 се проведе между 04.11.2021 и 07.11.2021 като търговско изложение на живо със строги мерки за превенция на Ковид-19. То се проведе във Fiera Bolzano в Италия с предпазни мерки, включващи 3G политика за влизане. Участниците трябваше да покажат преди влизане документи като имунизационни паспорти. Това се отнасяше както за експонатите, така и за 10 000 търговски посетители, които присъстваха на събитието, за да разгледат 2 500 органични продукта.

Full list of
hotels for
BIOLIFE

Book Now
How to get to BIOLIFE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Bolzano/Bozen Airport (Летище Болцано/Бозен)

50 минути при пътуване от Bolzano/Bozen Station (Гара Болцано/Бозен)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Bolzano/Bozen Airport (Летище Болцано/Бозен)

10 минути при пътуване от Bolzano/Bozen Station (Гара Болцано/Бозен)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Bolzano/Bozen Airport (Летище Болцано/Бозен)

30 минути при пътуване от Bolzano/Bozen Station (Гара Болцано/Бозен)

Similar trade shows