BI-MU 2024

BI-MU 2024

Metal Working Industries
Milan, Italy
09-12 Oct 2024
Организатор:
Fiera Milano S.p.A.
Място на провеждане:
Fiera Milano City
Честота:
2 years
Уебсайт:
BI-MU

Ключово италианско събитие за машиностроителната индустрия

Актуализация за BI-MU 2024

Изданието на живо за 2024 ще се проведе във Fiera Milano Rho между 09.10.2024 и 12.10.2024. За много търговски посетители и организатори BI-MU 2024 ще представлява продължение на рестарта на индустрията. Ентусиазмът доказва колко важни са търговските изложения за успеха както на изложителите, така и на посетителите. Fiera Milano Rho засега няма да следва строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че страната премахна ограниченията си, свързани с пандемията.

Въведение

Проведено за първи път през 1958 г., BI-MU има богата история в подкрепа на италианската металообработваща и металообработваща индустрия. През годините международното търговско изложение се превърна в глобална платформа за трансгранични поръчки. Този процес съвпадна с растежа на Италия като важен пазар. Сега BI-MU обхваща всички видове новаторски технологии и често е мястото, където иновациите се представят за първи път. Изложбите са разделени в 5 изложбени зони - BI-MU Digital, RobotHeart, piùAdditive, Metrology & Testing и BI-MU Logistics.

Логистиката

BI-MU се представя на изложителите от EFIM-ENTE FIERE ITALIANE MACCHINE на всеки две години през октомври в Милано, Италия. Търговският панаир се провежда във fieramilano Rho и е силно популяризиран от UCIMU-SISTEMI PER PRODURRE. В момента BI-MU ще се провежда заедно с XYLEXPO за четиридневния си цикъл. Допускат се търговски посетители и работното време е определено от 09:30 сутринта до 18:00 часа следобед. Сега нека да обсъдим как да пътуваме до fieramilano Rho, който има отлично местоположение и обществен транспорт. Доста лесно е да вземете всякакъв вид транспорт от град Милано и да стигнете до там за нула време. Има и редовни железопътни връзки от двете летища, най-близки до fieramilano Rho – Линате и Малпенса. Най-бързият начин за пътуване до работното място е да използвате линията M1 на метрото, която спира директно до входа „Porta Est“.

Какво казват хората?

• „В крайна сметка, както обикновено и особено в периоди на несигурност, търговските панаири са от съществено значение за нашата промоция и сме сигурни, че следващото издание на BI-MU ще ни предложи много предимства. Готови сме да се срещнем с посетителите на търговското изложение и отново да обменим мнения с тях“, – Джузепе Бучи, отдел продажби за износ, ROSA

• „Уверени сме, че ще установим много нови контакти в 33.BI-MU. Очакваме голяма посещаемост на посетители, както и на фирми изложители. Търговското изложение ще бъде събитие, което не можете да пропуснете и ценна възможност да докоснете пулса на пазара,” – Паоло Казаца, управляващ директор, HURCO ITALIA

• „Търговското изложение ще се проведе в момент на голямо рестартиране на пазара и италианските производители, присъстващи на 33.BI-MU, ще могат да се възползват от това. Ние също така сме уверени в бъдещето: изпитваме много „ефервесценция“ в Европа, в Северна Америка, в някои страни от Централна и Южна Америка“, – Кристиан Коломбо, изпълнителен директор, FICEP

Аудитория и статистика

BI-MU доказа защо е един от лидерите в машинните инструменти, автоматизацията и роботиката не само в Италия, но и в целия свят. Международното търговско изложение се проведе през 2020 г. и дори при големи ограничения в пътуването успя да събере над 350 изложители и 9000 търговски посетители. Много бяха и чужди граждани. Тъй като BI-MU ще се провежда съвместно с XYLEXPO, организаторите очакват публиката да достигне 100 000 търговски посетители, ако не и повече. Това допълнително показва колко мощно е събитието за нови бизнес връзки и потенциални клиенти. Германия, Швейцария, Австрия, Франция, Обединеното кралство, Холандия, Швеция, Индия, Южна Корея и Китай са някои от страните, които имат солиден брой посетители. Тъй като рязането на метал, обработката на метали, металообработващите машини и роботиката имат широки индустриални приложения, посетителите идват от различни професионални среди - IoT, електроника, IT & консултиране; промишлени машини; космически и самолетни; химически, фармацевтични и медицински; храни и опаковки; енергия; дизайн и лукс.

Настаняване

Силното завръщане налага да планирате бизнес пътуването си до BI-MU с повишено внимание, тъй като хиляди други ще търсят хотели близо до fieramilano Rho. Trade Fair Trips ltd има опит в предоставянето на настаняване за изложения и изпраща на клиентите само най-достъпните цени за хотели. Нашата услуга е предназначена да намали значително разходите и да осигури отлично изживяване. Имаме хубави хотели из цялото Милано, Италия. Независимо дали искате луксозни апартаменти или икономични стаи, можете да разчитате на нас, за да ви намерим идеалния хотел, който е в близост до обществен транспорт. В допълнение към вашата хотелска резервация за BI-MU, Trade Fair Trips ltd също помага с логистиката на място. Имате ли вече планирани срещи? Тук сме, за да резервираме зала за срещи в изложбения център.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на Bi-MU за 2022 се проведе между 12.10.2022 и 15.10.2022 във Fiera Milano Rho в отсъствието на мерки за  превенция на Ковид-19. Това се дължеше на това, че страната премахна ограниченията си, свързани с пандемията. В BI-MU 2022 участваха около 90 изложители.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

65 минути при пътуване от Milano Centrale Station (Централна Гара Милано)

С кола
С кола:

35 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

10 минути при пътуване от Milano Centrale Station (Централна Гара Милано)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

60 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

65 минути при пътуване от Milano Centrale Station (Централна Гара Милано)

map

Хотели около BI-MU

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
BI-MU 2024 Milan Hotel Mirage Sure Hotel Collection by Best Western 2.4 Milan от € 226.00 EUR Запази сега
BI-MU 2024 Milan Hotel Pierre Milano 3.7 Milan при поискване Заявка
BI-MU 2024 Milan Hotel Forum Baranzate при поискване Заявка
BI-MU 2024 Milan Hotel Auriga Milan при поискване Заявка
BI-MU 2024 Milan Just Hotel Lomazzo Fiera Lomazzo при поискване Заявка
BI-MU 2024 Milan Cosmo Hotel Torri Vimercate при поискване Заявка
BI-MU 2024 Milan Hotel Mercure Milano Solari Milan при поискване Заявка
BI-MU 2024 Milan As Hotel Cambiago Cambiago при поискване Заявка
BI-MU 2024 Milan Hotel Bagliori Milan при поискване Заявка
BI-MU 2024 Milan Best Western Hotel City Milan при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до BI-MU 2024 Изпрати

BI-MU акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.