BBC GOOD FOOD SHOW LONDON

BBC GOOD FOOD SHOW LONDON

Food & Beverage, Wines
Честота:
1 year

BBC Good Food Show London е международно изложение за храни и напитки. Едно от най-примамливите за посетителите – любители на добрата храна и кулинарията, и за посетителите – професионалисти от всички сфери на световната хранително-вкусова промишленост. Участниците в събитието представят нови продукти, обсъждат важни за бранша теми, създават партньорства и нови възможности за бизнеса си. Съпътстващата програма е изключително богата. Включва готвене на живо от знаменити майстори в кулинарията, подписване на книги, дегустации, разговори с известни готвачи, предложения и вдъхновения за празнични трапези.

Резервирайте хотел за BBC Good Food Show London с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Той ще ви предложи настаняване в подходящите за събитието хотели в Лондон и ще направи онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще се погрижи за вашия летищен трансфер. Ако желаете, ще ви осигури кола под наем или ще ви даде информация за по-лесно и удобно ползване на градския транспорт. Ако се нуждаете от конферентна зала, ще намери подходящата. Използвайте услугите ни, за да бъде пътуването ви спокойно и ползотворно.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до BBC GOOD FOOD SHOW LONDON Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.