Your free enquiry
BBC Gardeners' World Live

BBC Gardeners' World Live

Birmingham, UK
Индустрия
Индустрия:
Селско стопанство, Градинарство
Organizer
Organizer:
River Street Events Ltd
Event website
Event website:
BBC Gardeners' World Live
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на BBC Gardeners' World Live за 2023 ще се проведе между 15-ти юни и 18-ти юни 2023 в NEC Бирмингам. Мястото на провеждане няма да включва строги мерки за превенция на Ковид-19 поради премахването на вътрешните ограничения в Обединеното кралство в резултат на подобряващата се пандемична ситуация. Понастоящем Великобритания няма въведени ограничения за пътуване поради същата причина.

Представяне на събитието

BBC Gardeners' World Live е най-голямото международно изложение за градинарство. Това е мястото, в което производители, търговци и крайни клиенти се срещат лице в лице, фирмите имат възможност да повишат продажбите си и да разширят пазара си. Изложителите представят всичко за градината, както и живи цветя и оборудване за лятно барбекю. Посетителите, освен че пазаруват на много изгодни цени, могат да получат и експертни съвети от професионални декоратори, градинари и озеленители.

Планирайте пътуването си за събитието с наша помощ. Вместо да търсите хотели, позволете ни да ви предложим най-подходящите хотели за BBC Gardeners' World Live. Ще ви спестим време и ще ви осигурим повече удобства. Освен, че ще направим онлайн хотелски резервации за вас ще организираме летищния трансфер, бързото ви и лесно придвижване из града, намирането на подходяща зала за преговори и презентации, проектирането и изграждането на щанд за изложението. Нашите услуги целят да ви осигурят максимален комфорт за по-добро бизнес представяне. Потърсете ни – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на групови и индивидуални бизнес пътувания.

Минали издания

Издание от 2022

Изданието на BBC Gardener's World Live за 2022 се проведе между 16.06.2022 и 19.06.2022 и в него участваха около 182 изложители. То се проведе в NEC Бирмингам и не включваше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на отмяната на вътрешните ограничения в Обединеното кралство. 

Full list of
hotels for
BBC Gardeners' World Live

Book Now
How to get to BBC Gardeners' World Live

Similar trade shows