Most booked hotels
Your free enquiry
bauma CTT RUSSIA

bauma CTT RUSSIA

Moscow ,Russia
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
bauma CTT RUSSIA
Frequency
Frequency:
1 year

Уведомление за анулиране

Поради непредвидени обстоятелства изданието на Bauma CTT RUSSIA за 2022 е отменено. В момента организаторите обсъждат възможни нови дати за провеждане. Моля, следете за повече информация!

Представяне на събитието

Международно изложение bauma CTT RUSSIA е фокусирано върху строителство и строителни съоръжения. Тази година се очакват 1000 изложители, които да покажат новости в сферата на строителната техника. Обхванати са всички сектори: пътно-строителни машини и оборудване, багери, товарачи, откоси и планиране машини, специални строителни машини, нестандартно оборудване за сондаж, оборудване за набиване на пилони, помпи и оборудване за окопи и подземни работи, подемните съоръжения, кранове и транспортьори, компресори, пневматични и хидравлични инструменти, генератори, електрически централи и двигатели, системи за унищожаване и разрушаване, лабораторна техника, апаратура за диагностика, геодезични уреди и инструменти, etc. Очакват се общо 37 000 участници.

Направете вашите онлайн хотелски резервации с наша помощ. Нека ви предложим подходящите хотели за bauma CTT RUSSIA. Това е по-практично и по-изгодно отколкото да търсите хотели. Ще ви информираме и за обществения транспорт, ще ви направим маршрути, за да се придвижвате по-лесно из града. Ако желаете, ще ви наемем автомобил. Ще се погрижим за трансфера ви от и до летището, както и за всичко, от което се нуждаете, за да се представите отлично по време на изложението – конферентна зала, уникален щанд. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, организатор на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
bauma CTT RUSSIA

Book Now
How to get to bauma CTT RUSSIA

Similar trade shows