Most booked hotels
Your free enquiry
bauma CONEXPO INDIA

bauma CONEXPO INDIA

New Delhi, India
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
bauma CONEXPO INDIA
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Bauma CONEXPO INDIA

Организаторите са си поставили за цел да организират ново издание на Bauma CONEXPO INDIA в началото на 2025. В момента се обсъждат нови дати. Мястото на провеждане ще бъде в пълно съответствие с правителствените разпоредби относно Ковид-19. Изложбеният център India Expo Center/International Trade Expo Center LTD ще разполага с въведени всеобхватни защитни мерки. От посетителите се изисква да бъдат с предпазни маски и да спазват социална дистанция през цялото време.

Въведение

За първи път, проведен през 2011 г., Bauma CONEXPO INDIA се присъединява към дълга линия от уважавани търговски панаири за иновации и обществени поръчки в строителството и строителството. Международният търговски панаир сега е в центъра на индийския строителен бум поради бързата модернизация на страната и изискванията за обществена инфраструктура. Чуждестранните изложители имат лесна входна точка на индийския пазар, тъй като търговският панаир се превърна в основна платформа за обществени поръчки в субконтинента. Едно от най-големите привличания за купувачите е колко изчерпателни са продуктовите предложения. Bauma CONEXPO INDIA е изградена върху четири стълба – строителни обекти, производство на строителни материали, добив с добив и преработка на суровини и доставчици на компоненти и услуги.

Логистиката

Bauma CONEXPO INDIA е съвместно предприятие, създадено от bC Expo India Pvt. ООД и Асоциацията на производителите на оборудване AEM. Международното търговско изложение се провежда на всеки две години през ноември, но пандемията наруши редовното му разписание. Достъпът се дава само на търговски посетители, а изложбеният център на Индия в Greater Noida е мястото на панаира. Моля, не забравяйте да проверите работното време по-близо до събитието, тъй като те подлежат на промяна. Индийският експо център се намира на около 40 км от Делхи, националната столица на Индия, и отнема повече от час за пътуване до международното летище Ндира Ганди. Благодарение на GREATER NOIDA EXPRESS HIGH е много лесно и бързо да се придвижите до мястото. Ако разчитате на обществен транспорт, India Expo Center се намира на пешеходно разстояние от метростанция, която ви свързва с останалата част от града!

Какво казват хората?

• „Като редовен посетител на Bauma CONEXPO INDIA, оценявам, че организаторите уредиха някои от продавачите да се срещнат с мен и да проведат ползотворни дискусии. Форумът на продавача на купувача ще помогне за насърчаване на бизнеса между продавачи и купувачи и ще увеличи същността на подобен тип шоу в дългосрочен план“, - Шаши Гагар, вицепрезидент UltraTech;

• „Участваме във всички изложения на Bauma по света. Тази платформа ни помага да получаваме запитвания от клиенти и да научим за индийския пазар,” - Марко Ангермюлер, глобален продуктов мениджър продажби, Kaeser;

• „Участваме за четвърти път в Bauma CONEXPO INDIA. Шоуто беше успешно за нас, тъй като получихме голям брой срещи с бизнес партньори и потенциални клиенти. Видяхме експоненциален растеж на търговското изложение и с нетърпение очакваме да участваме в следващото издание“, - Випин Сонди, управляващ директор и главен изпълнителен директор, JCB India Ltd.

Аудитория и статистика

Bauma CONEXPO INDIA постоянно печели репутацията си на най-голямото и важно търговско изложение за строителната индустрия в Индия благодарение на постоянния си растеж през годините. Последното издание на живо преди пандемията имаше близо 700 изложители от 26 държави. Освен от Индия, компании дойдоха от Китай, Испания, Германия и САЩ. Аудиторията скочи с 20% до над 39 000 търговски посетители, които дойдоха не само от Индия, но и от сателитните страни като Бангладеш, Бутан, Непал и Шри Ланка. Нивото на интернационалност също е невероятно, тъй като над половината от всички изложители са чуждестранни граждани. Bauma CONEXPO INDIA привлича предимно лица, вземащи решения в съответните им компании – 83% от всички посетители имат някакъв вид покупателна способност. Добавянето на форума на продавача на купувача също успя да генерира доста бизнес. Това е ефективен начин за изложителите да се срещнат с потенциални купувачи и имаше общо 3023 срещи.

Настаняване

Хотелите близо до India Expo Center са много търсени, тъй като хиляди идват в града, за да присъстват на Bauma CONEXPO INDIA. Trade Fair Trips ltd разполага с обширна мрежа от хотели в Greater Noida и ви помага да резервирате хотелската си стая на атрактивни цени. Кажете ни от колко стаи имате нужда и какъв е ценовият ви диапазон. Ние се справяме с всичко останало. Вашият комфорт е наш основен приоритет, поради което разглеждаме хотели, които са в близост до India Expo Center, за да ви помогнем да стигнете до изложбените площи за нула време. Trade Fair Trips ltd ви предоставя и други услуги в допълнение към вашето хотелско настаняване за посещение на Bauma CONEXPO INDIA. Можете да организирате зала за срещи в изложбения център на ваше име с всяко A/V оборудване, което може да ви е необходимо. Клиентите могат да наемат и екип

Full list of
hotels for
bauma CONEXPO INDIA

How to get to bauma CONEXPO INDIA

Similar trade shows