Most booked hotels
Your free enquiry

BATIMAT FRANCE

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

BATIMAT Франция се проведе за първи път през 1959 г. и дори тогава международното търговско изложение се доказа като мощна платформа за поръчки. Той бързо се превърна в лидер във Франция и се превърна в световен феномен с няколко сателитни събития в Русия, Бразилия и Алжир под различни форми и формати. BATIMAT се счита за световен лидер не само в генерирането на високи продажби за изложители, но и като витрина за новатори. Първи сте изправени лице в лице с революционни идеи и технологии. Търговското изложение има една от най -изчерпателните програми за поддръжка в света с участието на водещи експерти в конференции и разговори. Продуктовото портфолио също е едно от най -впечатляващите. Имате всичко - от строителни машини, строителни превозни средства и монтажни материали до слънчева защита, помощни превозни средства, работилници, канализационни мрежи и пречистване на водата.

Логистиката

BATIMAT France пристига на всеки две години в Париж, Франция и обхваща периода от четири дни. Всички издания обикновено се провеждат в началото на октомври на изложението в Париж Porte de Versailles. Официалният организатор на това изложение е Reed Expositions France. BATIMAT споделя сцената с IDEOBAIN и INTERCLIMA + Elec Home & Building. Заедно и трите събития са център на строителната и архитектурната индустрия. Работното време за търговските посетители е 09:00 сутринта до 19:00 вечерта. Парижкото изложение Porte de Versailles има една от най -добрите транспортни услуги в света. Най -лесният начин да стигнете до изложбения център е като вземете линиите 8 и 12 на метрото за наистина бързо пътуване. Налични са две трамвайни линии (T2 и T3a) и три автобусни линии (80, 39 и PC 1). Освен това организаторите обещават и безплатен автобусен транспорт.

Какво можете да очаквате като изложител

• BATIMAT не е само едно събитие, а по -скоро поредица от разговори. Освен изданията, организаторите организират редица събития между изданията по всяка гореща тема, за да се появят - по този начин вие непрекъснато поддържате връзка с основните развития по цялата верига на стойността.

• Всеки нов BATIMAT се впуска дълбоко в поредица от теми, които променят пейзажа на селските и градските строителни индустрии. Съвсем наскоро тези теми бяха изобретяването на нови гъвкави жилища, разбирането на строителството и мобилността и адаптирането към променящите се приложения чрез повишена свързаност и нови технологии.

• Наградите за иновации са един от най-големите промоционални инструменти за авангардни продукти на BATIMAT. Това е цяло събитие самостоятелно с питч сесии, интерактивни екрани и пътеки за посещение, за да могат посетителите да извлекат максимума от състава.

Аудитория и статистика

И така, какво прави BATIMAT лидер в света? Мащабът на всяко издание. Средно около 270 000 търговски посетители, идващи от цял ​​свят, ще присъстват на международното търговско изложение. В същото време има над 1700 изложители - перфектно съотношение, за да достигне до най -много хора. Заедно те лансират над 200 иновации, докато през всичките четири дни можете да избирате между 100 конференции, които да посетите. Имате професионална аудитория, която идва от всички свързани сектори - разработчици, спецификатори, изпълнители, архитекти и дистрибутори. Трябва също да вземете предвид, че повечето посетители имат покупателна способност. Просто погледнете многото обиколки с ръководство и ръководство, насочени към професионалисти на ниво C.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd предоставя хотелски услуги за BATIMAT за всеки бюджет. Ние сме ветерани в сектора на бизнес пътуванията и сме развили голяма мрежа от хотели в Париж, Франция. Независимо дали искате да спестите пари с прекрасен хостел или имате нужда от просторен апартамент, нашият екип е на работа. Разберете най -добрите хотелски цени на всяка цена. Ние знаем какво искат нашите клиенти - добро местоположение. Нашата работа е да намерим перфектните хотели в близост до Парижкото изложение Porte de Versailles и да ви помогнем да останете в рамките на бюджета. Trade Fair Trips ltd е тук за всички ваши нужди във всеки момент от вашето бизнес пътуване. Често клиентите разчитат на нас да правим резервации за заседателни зали в изложбения център. Друга популярна услуга е нашата услуга за строителни екипи, където можете да наемете екип, който да дойде да изгради вашия панаирен щанд.

Full list of
hotels for
BATIMAT FRANCE

How to get to BATIMAT FRANCE

Similar trade shows