Most booked hotels
Your free enquiry
Balmoral Show

Balmoral Show

Lisburn ,UK
индустрия
индустрия:
Селско стопанство, Градинарство
Organizer
Organizer :
Ulster Bank
Event website
Event website :
Balmoral Show
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

The Balmoral Show е официалното селскостопанско събитие в Северна Ирландия, а също и най -старото, тъй като първата итерация на събитието се проведе през 1855 г. Селскостопанското шоу се провежда всяка година с малки изключения в различни части на Северна Ирландия, преди наскоро да се появи в лагерите близо до Лисбърн. Шоуто е едно от най -очакваните и важни събития за местните фермери и местния бизнес. Това е шанс за селските общности да се съберат, да си прекарат добре и да генерират доход. Много неща се случват от пазаруване и местна кухня до най -добрите в състезания с животни и музика на живо.

Логистиката

Шоуто на Балморал има нетърпеливи фенове, които чакат шоуто да отвори врати през май всяка година. Селскостопанското шоу се намира в Балморал Парк, Лисбърн и продължава общо четири дни, които са пълни с дейности и възможности за пазаруване. Кралското земеделско дружество в Олстър или накратко RUAS организира шоуто повече от 150 години. Lisburn се намира на кратко шофиране от Белфаст и на 84 минути от Дъблин. Изложбените площи се намират само на 2 мили извън Sprucefield на кръстовище 7. Ако шофирате до Balmoral Show, използвайте пощенския код BT27 5RL за навигация и бъдете сигурни, че има много свободни места за паркиране. Ако не шофирате, можете да се задоволите с железопътната услуга. Жп гара Lisburn се намира на 15 минути от парка и ще има безплатен трансфер на разположение през четирите дни на шоуто.

Какво казват хората?

• „Беше вълнуващо да видя толкова много хора, които се наслаждават на един ден в Шоуто миналата седмица и доказаха, че хората са нетърпеливи да излязат и да се върнат отново. Броят на посетителите нараства значително с напредването на шоуто и можем да потвърдим, че общата посещаемост е в съответствие с прогнозите за капсулираното събитие, което е сходна по активност с две трети от обичайното майско събитие. Подкрепата на търговски щандове, изложители на добитък, изпълнители и всички представители на изложби и заинтересовани страни ни позволи успешно да организираме най-голямото агро-хранително събитие в Северна Ирландия “,-Ронда Гири, оперативен директор;

• „Balmoral Show е толкова ключово събитие за селскостопанския хранителен сектор и това е истински тласък на морала на индустрията, който успя да се случи тази година. Нашите благодарности за RUAS, че са се постарали да осигурят безопасно, продуктивно и забавно събитие за всички, които са присъствали. И ние с нетърпение очакваме шоуто да се върне към обичайното си място през май 2022 г. “ - Марк Криминс, Ръководител на Ulster Bank NI

Аудитория и статистика

Балморалното шоу има няколко спонсори с Ulster Bank като основен спонсор, след което следва TESCO, M&S FOOD, SPAR и abp. Селскостопанското търговско изложение вижда голяма аудитория по време на своето провеждане с общо 120 000 посетители за четирите дни. Публиката се състои от фермери, купувачи и семейства, които търсят забавно време с децата си. Общо има 750 търговски щанда, групирани заедно в Търговското селище, проведено в Изложбен център Eikon. В съседство се намира Панаирът на забавленията, който предлага разходки, игри и други атракции, за да поддържа цялото семейство заето. Животновъдите и фермерите имат свои собствени помещения, където могат да участват в състезания за родословни коне, понита, говеда, овце, домашни птици, прасета и кози. Изложителите с нетърпение очакват Balmoral Show, за да могат да достигнат до целевата си аудитория, както и да продадат продуктите си на чужденци.

Настаняване

Резервирайте хотели за Balmoral Show за нула време и спестете пари едновременно. Trade Fair Trips ltd е ветеран в сектора на бизнес пътуванията и разбира от какво имат нужда изложителите. Ние ви предлагаме достъпни хотелски оферти навсякъде из панаирните площадки в и около Лисбърн, така че не е нужно да прекарвате дълго време по пътя към Balmoral Park. Trade Fair Trips ltd поема всеки бюджет. Независимо дали искате настаняване от висок клас или предпочитате да сведете разходите до минимум, ние имаме предвид точно подходящия хотел. Клиентите идват при нас по различни причини, тъй като предлагаме много други услуги. Имате ли нужда от някой, който да събере вашата кабина? Можем да изпратим екип, който да свърши работата. Ние също сме тук, когато трябва да резервирате помещения за срещи на място!

Full list of
hotels for
Balmoral Show

Book Now
How to get to Balmoral Show

Similar trade shows