Your free enquiry
BABY EXPO

BABY EXPO

Vienna, Austria
Индустрия
Индустрия:
Детски Играчки и Игри
Organizer
Organizer:
BCO GmbH
Event website
Event website:
BABY EXPO
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация за събитието

Baby Expo 2023 ще се проведе между 12.05.2023 и 14.05.2023. Събитието ще се състои под формата на търговско изложение на живо в Wiener Neustadt. Понастоящем в страната няма национални ограничения или забрани за пътуване, отнасящи се до Ковид-19, поради подобрената епидемиологична ситуация в страната.

Въведение

Търговско изложение BabyExpo предлага детски и бебешки стоки, както и стоки за бременни. То обхваща всичко – от биберони, през дрехи, до мебели, колички и столчета за кола. Производители, дизайнери, търговци са привлечени от възможността да покажат или да закупят най-новите уреди и продукти. Да създадат възможности за нови партньорства, да обменят опит. Събитието е отлично и за достигане до нови потребители. Хиляди крайни клиенти го посещават, за да се възползват от големите намаления. Съпътстващата програма – семинари и презентации – е богата и интересна за професионалистите от бранша. Тази година се очакват над 200 изложители от цял свят и повече от 20 000 посетители.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Екипът ни ще ви спести търсенето на хотели във Виена и отсядането на неудобно място. Ще ви насочим към апартаменти и хотели, подходящи за BabyExpo, за да се настаните комфортно и изгодно. Наш служител ще организира летищния трансфер, ще ви осигури кола под наем или ще ви изготви маршрути за по-удобно придвижване с обществения транспорт. Предлагаме ви още и наем на конферентна. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на бизнес пътувания.

Предишни издания

Издание 2022

20-ото юбилейно издание на BABY EXPO се проведе във Wiener Stadthalle. Събитието се състоя като търговско изложение на живо между 06.05.2022 и 08.05.2022. В него участваха 200 изложители.

Full list of
hotels for
BABY EXPO

Book Now
How to get to BABY EXPO

Similar trade shows