Your free enquiry
AUTUMN TRADE FAIR

AUTUMN TRADE FAIR

Bolzano, Italy
Индустрия
Индустрия:
Потребителски стоки
Organizer
Organizer:
Fiera Bolzano Spa
Event website
Event website:
AUTUMN TRADE FAIR
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Autumn Trade Fair за 2023 ще се проведе като присъствено събитие между 09.11.2023 и 12.11.2023. Организаторите на събитието заявиха, че на мястото на провеждане няма да бъде приложен план за превенция на Ковид-19. Причината е, че вътрешните ограничения в Германия, свързани с пандемията, както и тези за пътуване, са премахнати.

Представяне на събитието

Autumn Trade Fair е търговско изложение за потребителски стоки, което привлича производители и търговци на едро и дребно от цял свят. Представят се всякакви стоки за бита – за дома, за отдих, за градината и балкона, декорация и аксесоари. Паралелно текат няколко събития, включително търговски панаир за здравословни храни, балансирана диета и храни за хора с алергии към определени съставки – Nutrisan, и търговски панаир за биопродукти – Biolife. Към изложенията са организирани и множество събития – презентации, демонстрации, ревюта, концерти, дегустации. Мястото е подходящо за създаване на нови контакти, намиране на дистрибутори и влизане на нови пазари.

Организира се веднъж годишно. Резервирайте хотел за Autumn Trade Fair с нас. Ние ще ви предложим настаняване в подходящите за събитието хотели в Болцано и ще се погрижим за вашите онлайн хотелски резервации. Ще организираме трансфера ви от и до летището, придвижването ви из града (с кола под наем или с обществен транспорт) и намирането на конферентна зала. С наша помощ ще пътувате удобно и ще имате условия за максимално добро бизнес представяне. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
AUTUMN TRADE FAIR

Book Now
How to get to AUTUMN TRADE FAIR

Similar trade shows