Your free enquiry
AutoTronics Taipei

AutoTronics Taipei

Taipei, Taiwan
Индустрия
Индустрия:
Electronics, Real Time & Embedded Systems
Organizer
Organizer:
TAITRA
Event website
Event website:
AutoTronics Taipei
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на AutoTronics Taipei за 2022 ще се проведе като събитие на живо в изложбената зала Nangang на Световния търговски център в Тайпе, Тайван. Събитието ще се проведе между 12-ти и 15-ти април 2023. Мястото на провеждане ще следва всеобхватна стратегия за безопасност срещу Ковид-19, включително задължението да се носят защитни маски за лице. Понастоящем в Тайван е в сила 3G политика за влизане в страната. Поради тази политика при пристигането си гостите ще трябва да покажат документи за 3G вход, като например доказателство за възстановяване.

Представяне на събитието

AutoTronics Taipei представя широка гама от автомобилна електроника и свързани с нея продукти от многобройни държави. Международното изложение оценява иновациите, ефективността и устойчивостта с участието на над 1200 изложители. В момента Trade Fair Trips ltd предлага няколко промоции за хотели на конкурентни цени. Преодолейте конкуренцията за участие още в началото и се съсредоточете върху присъствието си!

Trade Fair Trips ltd е тук, за да направи пътуването по работа достъпно и удобно нещо с нашата регулируема услуга. Получавате най-добрите оферти за хотели за AutoTronics Taipei в рамките на един работен ден и всичко, което трябва да направите, е да ни кажете ценовия си диапазон, колко стаи ви трябват и къде искате да се намирате. Имаме варианти директно срещу изложбеното пространство, както и китни хотели с директни връзки с обществения транспорт. AutoTronics Taipei може да се похвали с широка гама от продуктови групи, включително авточасти, аксесоари, части за двигатели, решения за рестайлинг и електронни продукти. Освен това програмата включва пресконференция преди изложението, която се радва на голямо внимание, и Дисплей на наградите за иновации.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на AutoTronics Taipei за 2022 се проведе между 20.04.2022 и 23.04.2022 в изложбената зала Nangang на Световния търговски център в Тайпе. В събитието участваха 460 изложители. Мястото на провеждане включваше строг план за безопасност срещу Ковид-19, включващ социална дистанция, задължителни хирургически маски и други мерки.

Full list of
hotels for
AutoTronics Taipei

Book Now
How to get to AutoTronics Taipei
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Taipei Songshan Airport (Летище Тайпе Съншан)

Не е препоръчително при пътуване от Taipei Station (Гара Тайпе)

 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Taipei Songshan Airport (Летище Тайпе Съншан)

15 минути при пътуване от Taipei Station (Гара Тайпе)

 

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Taipei Songshan Airport (Летище Тайпе Съншан)

25 минути при пътуване от Taipei Station (Гара Тайпе)

 

Similar trade shows