Your free enquiry
Automotive Testing Expo Europe

Automotive Testing Expo Europe

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
UKIP Media & Events Ltd
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Automotive Testing Expo Europe за 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо от 13-ти до 15-ти юни 2023. То ще се състои в Messe Stuttgart. Поради отмяната на вътрешните ограничения за коронавируси в страната през април 2022, ще има отсъствие на строги процедури за безопасност срещу Ковид-19. Понастоящем в Германия няма действащи ограничения за пътуване. От участниците няма да се изисква да предоставят 3G документи за влизане при пристигане в страната и на мястото на провеждане.

Представяне на събитието

Международно изложение Automotive Testing Expo Europe представя най-новите технологии и услуги, които гарантират безопасност и спазване на всички изисквания и стандарти при производството на автомобили. Тестване, симулация, доказване, че произведените авточасти и коли по никакъв начин не застрашават сигурността на шофьорите и техните пътници – това са основните теми, които интересуват посетители и изложители по време на събитието. Тази година изложителите са рекорден брой – над 330. Мястото е подходящо за представяне на нови решения и продукти в сферата и стъпване на нови пазари.

Предлагаме ви да организираме вашето пътуване за изложението. Настаняване в най-добрите хотели за Automotive Testing Expo Europe, хотелски резервации, летищен трансфер, кола под наем, маршрути за градския транспорт, конферентна зала, проектиране и построяване на щанд – нашите пакетни услуги ще ви осигурят условия за максимално добро представяне по време на събитието. Работим с най-добрите бизнес центрове и хотели в Щутгарт. Възползвайте се от помощта ни, тя е безплатна за вас. Взимаме комисионна само от хотелите и фирмите, чиито услуги ползвате по време на престоя си. Доверете ни се, ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

2022

Automotive Testing Expo Europe 2022 се проведе между 21-ви и 23-ти юни 2022. То се състоя като търговско изложение "лице в лице" в Messe Stuttgart. Мястото не разполагаше с предпазни мерки срещу Ковид-19 поради отмяната на вътрешните забрани в страната. В събитието участваха 252 изложители от 22 държави.

Full list of
hotels for
Automotive Testing Expo Europe

Book Now
How to get to Automotive Testing Expo Europe
On foot
On foot:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By car
By car:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

Similar trade shows