Your free enquiry
Asansor Istanbul

Asansor Istanbul

Istanbul, Turkey
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
IFO Istanbul Fair Organization Inc.
Event website
Event website:
Asansor Istanbul
Frequency
Frequency:
2 years

Евразия Asansör & COVID

След успешното си завръщане като физическо събитие през 2021 г., Eurasia Asansör се подготвя да повтори победата си с още по-голямо издание на живо през 2021 г. Организаторите работят усърдно, за да създадат безопасна концепция за панаир и да осигурят благополучието на всички присъстващи. Истанбул Експо Център ще посрещне посетителите на 8 септември – 11 септември 2022 г. Търговските панаири на ITF İstanbul и CNR Holding обещават най-доброто в мерките за здраве и безопасност. Защитните мерки срещу COVID-19 включват маскиране, социално дистанциране, дигитални проверки и чести точки за дезинфекция. Асансьорната индустрия няма търпение да се върне към предишния си темп и продукция и само личните търговски събития осигуряват правилните условия.

Въведение

Eurasia Asansör е доста ново изложение с първото си издание, проведено през 2014 г., но през това време успя да си създаде репутация на търговско събитие, което трябва да се види за асансьорните технологии. Със сигурност е най-големият по рода си в евразийския регион и действа като мост между Изтока, Запада и Юга. Международната изложба може да се види и като Eurasia Asansör Istanbul или просто Asansör Istanbul. Счита се за обединител на индустрията за асансьорни технологии и основно място за купувачите да проучват бъдещи покупки и да си правят бележки за промените на пазара. Eurasia Asansör остава на върха на всички иновации и най-новите продукти в цялата верига на стойността. В изложбените етажи има всичко – машинни и моторни системи, системи за управление, сигнални и електронни системи, кабини и кабини, врати за кацане и кабини, релса и аксесоари. Като изложител, вие сте в основна позиция да генерирате потенциални клиенти от най-висок порядък.

Логистиката

Eurasia Asansör следва двугодишен график, който се прилага всяка втора година през септември. Международното изложение се провежда в Истанбул Експо Център от самото си създаване и средното издание продължава общо четири дни към началото на месеца. Поради все още продължаващата пандемия има промени в графика му. ITF İstanbul Trade Fairs и CNR Holding изпълняват споделените отговорности като изложители с щедрата подкрепа от TASİAD и KOSGEB. Входът е запазен само за търговски посетители, а работното време е определено от 10:00 сутринта до 18:00 часа следобед. Денят на затваряне приключва час по-рано в 17:00ч. Истанбул Експо Център има фантастично местоположение в центъра на града. Благодарение на близката метростанция, изложбеният център е лесно достъпен от целия град, независимо дали идвате от летището или друга зона.

Какво можете да очаквате като изложител

• Eurasia Asansör също така провежда добре посещавана програма за подкрепа. Посетителите могат да се запишат за голям брой семинари по много. Темите обхващат целия спектър, като най-добрите практики за периодична поддръжка и приложения.

• Правите висококачествени двустранни B2B срещи с международни купувачи, които разполагат с големи бюджети за покупки и са повече от готови да направят поръчка веднага и там.

• Правилните условия за повишаване на информираността и репутацията на вашата марка.

Аудитория и статистика

Причината Eurasia Asansör да носи титлата обединител на асансьорната индустрия е, че получава големи купувачи от Близкия изток, Общността на независимите държави, Източна Европа, Северна Африка и Централна Азия. Изложителите, които искат да пробият на тези пазари, са на идеалното място. Последното издание видя, че 250 водещи марки населяват изложбените зали в Истанбул Експо Център, които от своя страна трябваше да се срещнат с комисиите за обществени поръчки Германия, Испания, България, Бразилия, Мексико, Иран, Египет, Катар, Алжир, Мароко, Украйна, Грузия и Пакистан . Всички те присъстват, за да установят дългосрочни професионални връзки. Като цяло посещаемостта нарасна до малко над 31 500 търговски посетители, а броят на чуждестранните граждани в момента е над 3000 души. Най-много посетители идват от Иран, Русия, Китай, Катар, Саудитска Арабия, Ливан, Ирак и Украйна. Сред тях имате фирми за монтаж, договаряне и поддръжка; доставчици на части, договарящи и строителни компании и производители на части.

Настаняване

Резервирайте хотели за Eurasia Asansör още сега, за да спестите пътните си разходи. Колкото по-рано го направите, толкова по-добри сделки ще имате. Trade Fair Trips ltd има всички най-добри хотелски цени. Работим с хотели, хостели и апартаменти под наем в Истанбул, Турция. Искате ли само най-доброто? Предпочитате ли да намалите разходите и да изберете бюджетна стая? Има сделка за всеки бюджет. Клиентите получават внимателно внимание на всяка стъпка от пътя. Правилното местоположение е много важно. Вашата хотелска резервация за Eurasia Asansör е добре разположена в близост до Истанбул Експо Център за бързо пътуване. Нашите клиенти също идват при нас, когато имат нужда от някой, който да построи панаирния им щанд. Заявете екип по всяко време! Trade Fair Trips ltd прави резервации и за заседателни зали в изложбения център. Кажете ни от каква стая имате нужда и кога. Ще се качим

Full list of
hotels for
Asansor Istanbul

Book Now
How to get to Asansor Istanbul
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Otogar Bus Terminal (Автобусна гара Истанбул Отогар)

 

By car
By car:

45 минути при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

25 минути при пътуване от Istanbul Otogar Bus Terminal (Автобусна гара Истанбул Отогар)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Otogar Bus Terminal (Автобусна гара Истанбул Отогар)

Similar trade shows