Asansor Istanbul 2025

Asansor Istanbul 2025

Архитектура, строителство и градоустройство и градско оборудване
Istanbul, Turkey
24-27 Apr 2025
Организатор:
IFO Istanbul Fair Organization Inc.
Място на провеждане:
TUYAP Exhibition Center
Честота:
2 years
Уебсайт:
Asansor Istanbul

Едно от най-влиятелните събития за асансьори и ескалатори

Eurasia Asansör е доста ново изложение с първото си издание, проведено през 2014 г., но през това време успя да си създаде репутация на търговско събитие, което трябва да се види за асансьорните технологии. Със сигурност е най-големият по рода си в евразийския регион и действа като мост между Изтока, Запада и Юга. Международната изложба може да се види и като Eurasia Asansör Istanbul или просто Asansör Istanbul. Счита се за обединител на индустрията за асансьорни технологии и основно място за купувачите да проучват бъдещи покупки и да си правят бележки за промените на пазара. Eurasia Asansör остава на върха на всички иновации и най-новите продукти в цялата верига на стойността. В изложбените етажи има всичко – машинни и моторни системи, системи за управление, сигнални и електронни системи, кабини и кабини, врати за кацане и кабини, релса и аксесоари. Като изложител, вие сте в основна позиция да генерирате потенциални клиенти от най-висок порядък.

Eurasia Asansör 2025

Eurasia Asansör се подготвя да повтори победата си с още по-голямо издание на живо през 2024. Организаторите работят усърдно, за да създадат безопасна концепция за панаир и да осигурят благополучието на всички присъстващи. Истанбул Експо Център ще посрещне посетителите между 24.04.2025 и 27.04.2025. ITF İstanbul и CNR Holding са заявили, че мерките за здраве и безопасност няма да бъдат прилагани поради отмяната на ограниченията, свързани с пандемията. Асансьорната индустрия няма търпение да се върне към предишния си темп и продукция и само личните търговски събития осигуряват правилните условия.

Настаняване

Резервирайте хотели за Eurasia Asansör още сега, за да спестите пътните си разходи. Колкото по-рано го направите, толкова по-добри сделки ще имате. Trade Fair Trips ltd има всички най-добри хотелски цени. Работим с хотели, хостели и апартаменти под наем в Истанбул, Турция. Искате ли само най-доброто? Предпочитате ли да намалите разходите и да изберете бюджетна стая? Има сделка за всеки бюджет. Клиентите получават внимателно внимание на всяка стъпка от пътя. Правилното местоположение е много важно. Вашата хотелска резервация за Eurasia Asansör е добре разположена в близост до Istanbul Expo Center за бързо пътуване. Нашите клиенти също идват при нас, когато имат нужда от някой, който да построи панаирния им щанд. Заявете екип по всяко време! Trade Fair Trips ltd прави резервации и за заседателни зали в изложбения център. Кажете ни от каква стая имате нужда и кога.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Otogar Bus Terminal (Автобусна гара Истанбул Отогар)

 

С кола
С кола:

45 минути при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

25 минути при пътуване от Istanbul Otogar Bus Terminal (Автобусна гара Истанбул Отогар)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Otogar Bus Terminal (Автобусна гара Истанбул Отогар)

map

Хотели около Asansor Istanbul

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Eser Premium Hotel and Spa 3.9 Istanbul при поискване Заявка
Asansor Istanbul 2025 Istanbul Golden Tulip Bayrampasa 36.46 Istanbul при поискване Заявка
Asansor Istanbul 2025 Istanbul Hilton Istanbul Bakirkoy 27.3 Istanbul при поискване Заявка
Turkeli Hotel 13 Istanbul при поискване Заявка
Asansor Istanbul 2025 Istanbul Golden Flower 11 Istanbul при поискване Заявка
Asansor Istanbul 2025 Istanbul Grand Dedem 5.5 Istanbul при поискване Заявка
Rhiss Maltepe Hotel Istanbul при поискване Заявка
Asansor Istanbul 2025 Istanbul Avcilar Inci Hotel 11.6 Istanbul при поискване Заявка
Station Hotel 34 Istanbul при поискване Заявка
Asansor Istanbul 2025 Istanbul Tryp by Wyndham Istanbul Airport Istanbul при поискване Заявка

Eurasia Asansör следва двугодишен график, който се прилага всяка втора година през септември. Международното изложение се провежда в Истанбул Експо Център от самото си създаване и средното издание продължава общо четири дни към началото на месеца. Поради все още продължаващата пандемия има промени в графика му. ITF İstanbul Trade Fairs и CNR Holding изпълняват споделените отговорности като изложители с щедрата подкрепа от TASİAD и KOSGEB. Входът е запазен само за търговски посетители, а работното време е определено от 10:00 сутринта до 18:00 часа следобед. Денят на затваряне приключва час по-рано в 17:00ч. Истанбул Експо Център има фантастично местоположение в центъра на града. Благодарение на близката метростанция, изложбеният център е лесно достъпен от целия град, независимо дали идвате от летището или друга зона.

  • Eurasia Asansör също така провежда добре посещавана програма за подкрепа. Посетителите могат да се запишат за голям брой семинари по много. Темите обхващат целия спектър, като най-добрите практики за периодична поддръжка и приложения;
  •  Правите висококачествени двустранни B2B срещи с международни купувачи, които разполагат с големи бюджети за покупки и са повече от готови да направят поръчка веднага и там;
  • Правилните условия за повишаване на информираността и репутацията на вашата марка.

Причината Eurasia Asansör да носи титлата обединител на асансьорната индустрия е, че получава големи купувачи от Близкия изток, Общността на независимите държави, Източна Европа, Северна Африка и Централна Азия. Изложителите, които искат да пробият на тези пазари, са на идеалното място. Последното издание видя, че 250 водещи марки населяват изложбените зали в Истанбул Експо Център, които от своя страна трябваше да се срещнат с комисиите за обществени поръчки Германия, Испания, България, Бразилия, Мексико, Иран, Египет, Катар, Алжир, Мароко, Украйна, Грузия и Пакистан . Всички те присъстват, за да установят дългосрочни професионални връзки. Като цяло посещаемостта нарасна до малко над 31 500 търговски посетители, а броят на чуждестранните граждани в момента е над 3000 души. Най-много посетители идват от Иран, Русия, Китай, Катар, Саудитска Арабия, Ливан, Ирак и Украйна. Сред тях имате фирми за монтаж, договаряне и поддръжка; доставчици на части, договарящи и строителни компании и производители на части.

Asansor Istanbul 2022

Asansor Istanbul 2022 се проведе като търговско изложение на живо в Istanbul Expo Center между 10.03.2022 и 13.03.2022. Мястото на събитието разполагаше с най-новите защитни мерки спрямо Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Те включваха социално дистанциране и задължителни защитни маски за лице. В изданието участваха 400 компании изложители от 30 държави

Asansor Istanbul 2023

Asansor Istanbul 2023 включваше облекчени мерки за безопасност, включително препоръка за социално дистанциране. Събитието се проведе под формата на търговско изложение на живо в Istanbul Expo Center. Датите на провеждане бяха определени между 09.03.2023 и 12.03.2023. В Asansor Istanbul 2023 се включиха над 24 000 посетители от 125 държави и 336 изложители на повече от 60 000 м2 площ.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Asansor Istanbul 2025 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.