Most booked hotels
Your free enquiry
ARTEFIERA

ARTEFIERA

Bologna, Italy
Индустрия
Индустрия:
Art and Antiques
Organizer
Organizer:
Bologna Fiere
Event website
Event website:
ARTEFIERA
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на събитието

Изданието на ARTEFIERA за 2023 ще се проведе от 03.02.2023 до 05.02.2023. На 02.02.2023 ще се състои предпремиера с покани на най-новите шедьоври, които изложителите ще предложат по време на събитието. Търговското изложение ще се проведе в Bologna Fiera в Италия. Мястото на провеждане засега няма да прилага строги мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на свързаните с тях вътрешни мерки. Правителството на Италия избра тази промяна поради подобряващата се ситуация с пандемията, което доведе и до отпадане на ограниченията за пътуване. В резултат на това от участниците няма да се изисква да показват при пристигането си 3G документи за влизане.

ARTEFIERA Въведение

Международно изложение Arte Fiera е изключително важно събитие за артисти, художници и колекционери на съвременно изкуство от цял свят. То е единственото, което се провежда в сътрудничество с италианската Асоциация на галериите за модерно и съвременно изкуство. С всяка изминала година участниците в Arte Fiera се увеличават и изложението привлича все повече посетители. Организират се множество интересни съпътстващи събития – изложби на картини, фотография и скулптура, лекции, инсталции, презентации, пърформанси. Всяка година има и акцент върху изкуството на различна държава.

Ако подготвяте посещението си на изложението, фокусирайте се върху него, а организацията на пътуването оставете на нас. Екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД ще ви предложи не само възможност за богат и бърз избор на подходящите хотели в Болоня, хотелски резервации и резервации на самолетен билет. Ние ще се погрижим да организираме максимално удобен за вас начин за придвижване в града, трансфер от и до летището и всичко други, необходимо за ползотворното ви присъствие на изложението. Спестете си време и средства от самостоятелното търсене на хотели за Arte Fiera и организация на всички подробности около пътуването. Ние ще се справим вместо вас.

Предишни издания

Издание от 2022

45-ото издание на ARTEFIERA се проведе като събитие на живо между 13.05.2022 и 15.05.2022 във Fiera Bologna. То ознаменува успешното рестартиране на събитието след 3-годишна пауза, причинена от Covid-19. Мястото на провеждане не разполагаше със строги мерки за безопасност поради това, че страната отмени вътрешните си ограничения за коронавируса. В 45-ото издание участваха общо 142 галерии и 20 000 посетители. 

Full list of
hotels for
ARTEFIERA

How to get to ARTEFIERA

Similar trade shows