Your free enquiry
art KARLSRUHE

art KARLSRUHE

Karlsruhe, Germany
Индустрия
Индустрия:
Изкуство и антики
Organizer
Organizer:
Karlsruher Messe und Kongress GmbH
Event website
Event website:
art KARLSRUHE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на art Karlsruhe през 2022 ще се проведе между 04.05.2023 и 07.05.2023. Събитието ще се състои в Карлсруе, Германия, в Messe Karlsruhe. Мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за превенция на Covid-19, като например 3G политика за влизане. Такава промяна е настъпила в резултат на това, че през април 2022 Германия премахна вътрешните си ограничения поради подобряващата се пандемична ситуация. По аналогичен начин в момента в страната няма въведени забрани за пътуване, като например изискването пътниците да представят 3G документи за влизане при пристигане.

Представяне на събитието

Art Karlsruhe е международно изложение за съвременно и модерно изкуство. То се провежда в Карлсруе, Германия и е известно със своята спокойна атмосфера, предразполагаща към срещи на художници, скулптори, галеристи, меценати, колекционери и любители на изкуството. Тази година се очаква да бъдат изложени работите на 157 художника и са обособени 19 зони за скулптури. Съпътстващата програма предлага много срещи и дискусии за финансирането на творците и пазара на изкуство като цяло. Ако сте млад или утвърден артист, който иска произведенията му да достигнат чуждестранна публика, ако сте галерист или колекционер, определено си струва да посетите изложението или да участвате в него.

Имате време да се подготвите. За организацията на самото ви пътуване поверете грижата на нас. Разполагаме с изчерпателна база данни с апартаменти, пансиони, хостели и хотели в Карлсруе. Ще ви предложим най-подходящите хотели за art Karlsruhe и ще направим онлайн хотелски резервации за мястото, което отговаря на изискванията и бюджета ви. Осигуряваме ви летищен трансфер, проектиране и изработка на щанд. Информираме ви за линиите на обществения транспорт, които ще ви е удобно да ползвате или ви наемаме кола. Услугите ни са безплатни за вас. Потърсете ни – „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на art Karlsruhe за 2022 се проведе като събитие на живо между 07.07.2022 и 10.07.2022. Messe Karlsruhe, мястото на провеждане, не разполагаше със строги превантивни мерки срещу Ковид-19. Това се дължеше на факта, че Германия премахна вътрешните си ограничения. В изданието за 2022 се включиха 215 изложители от 12 държави и беше посетено от 30 000 посетители.

Full list of
hotels for
art KARLSRUHE

Book Now
How to get to art KARLSRUHE

Similar trade shows