Your free enquiry
ART & ANTIQUE RESIDENZ SALZBURG

ART & ANTIQUE RESIDENZ SALZBURG

Salzburg, Austria
Индустрия
Индустрия:
Изкуство и антики
Organizer
Organizer:
M.A.C. Hoffmann & Co. GmbH
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за събитието

Датите за 2023 изданието на ART & ANTIQUE RESIDENZ SALZBURG са 01.04.2023 и 10.04.2023. Събитието ще се проведе в Залцбург, Австрия, в Messezentrum Salzburg. Изложението ще се проведе като търговско изложение на живо, без въведени превантивни мерки срещу Ковид-19. Това се дължи на отмяната на националните ограничения в Австрия. Понастоящем страната няма забрани за пътуване.

Представяне на събитието

Art & Antique Residenz Salzburg е международна изложба на изкуство и антики, която поддържа високи стандарти и привлича интереса на хиляди артисти, галеристи, колекционери, антиквари и меценати от цял свят. Любителите на изкуството и творците се срещат и разговарят посредством произведенията на изкуството и лично. Това е място за сключване на интересни сделки, представяне на нови имена и създаването на мрежа от професионални контакти на само в Австрия, но и в света. Тази година е 40-то юбилейно издание на изложбата.

Поверете организацията на своето бизнес пътуване на нас – „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Ще имате повече време за подготовка на представянето си, ако не търсите сами хотели в Залцбург. Ние ще ви предложим най-подходящите хотели за Art & Antique Residenz Salzburg 2016 и ще направим вашите хотелски резервации. За да се чувствате спокойни и да ви е удобно, ще се погрижим за летищния трансфер и ще ви предоставим кола под наем за придвижване из града. Ако не ви е необходима, ще ви информираме за нужните ви линии на обществения транспорт. Наш екип от специалисти може да проектира и изгради щанд за вас, ако ще участвате в изложбата.

Предишни издания

Априлско издание за 2022

Априлското издание за 2022 на ART & ANTIQUE RESIDENZ SALZBURG се проведе в Messezentrum Salzburg между 9.04.2022 и 18.04.2022. В изданието на живо участваха 35 изложители.

Full list of
hotels for
ART & ANTIQUE RESIDENZ SALZBURG

Book Now
How to get to ART & ANTIQUE RESIDENZ SALZBURG

Similar trade shows