Your free enquiry
Arbeitsschutz Aktuell

Arbeitsschutz Aktuell

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Safety, Security, Risk Management, Defense, Fire Protection
Organizer
Organizer:
Hinte Messe und Ausstellungs GmbH
Event website
Event website:
Arbeitsschutz Aktuell
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на Arbeitsschutz Aktuell за 2024 ще се проведе като изложение на живо между 5-ти и 7-ми ноември 2024. В обекта домакин на събитието, Messe Stuttgart, няма да се предлагат  мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия отмени ограниченията си, свързани с пандемията, включително тези, отнасящи се до пътуванията до и от страната.

Представяне на събитието

Arbeitsschutz Aktuell е международен търговски панаир за безопасни условия на труд, опазване на околната среда, превенция, безопасност и здраве – един от най-важните за бранша и ключово място за срещи на Германия, Дания, Швеция и Източна Европа. По време на панаира се представят технологичните нововъведения и решения в области като: противопожарна защита, транспортна безопасност, радиационна защита, защита от шум, предпазна техника, първа помощ и гражданска защита, опазване на обекти. Събитието е съпътствано от форум, посветен на здравеопазването и средния бизнес, а също и от форума „Превенция в региона“, по време на който се обсъждат нуждите на регионалните предприятия.

Организира се на всеки две години. Ние ще се погрижим за организацията на вашето пътуване. Ще подберем от добрите хотели в Щутгард подходящите хотели за Arbeitsschutz Aktuell, които отговарят и на вашите изисквания и бюджет. Ще се погрижим за вашите онлайн хотелски резервации, както и за всички подробности около пътуването ви: летищен трансфер, кола под наем, конферентна зала под наем, информация за обществения транспорт. С нас пътувате спокойно и изгодно и имате отлични условия за вашето бизнес представяне. Обадете ни се, „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
Arbeitsschutz Aktuell

Book Now
How to get to Arbeitsschutz Aktuell
On foot
On foot:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By car
By car:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

Similar trade shows