Your free enquiry
Agrarmesse Alpen-Adria

Agrarmesse Alpen-Adria

Klagenfurt am Wörthersee ,Austria
Индустрия
Индустрия:
Селско стопанство, Градинарство
Organizer
Organizer :
Klagenfurter Messe
Event website
Event website :
Agrarmesse Alpen-Adria
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Agrarmesse Alpen-Adria (известен още като селскостопанския панаир Alpe-Adria на английски) е едно от най-важните селскостопански изложения в Австрия. Изложението помага на страните от алпийския и адриатическия регион да се обединят и да обсъдят специфичните предизвикателства пред отглеждането на животни и селското стопанство. Първото издание се проведе през 2003 г. и оттогава е основна среща. Изложбата е разделена на шест сегмента – класическо земеделие, земеделие 4.0, биодинамично земеделие, животновъдство, месопреработка и директен маркетинг, селскостопански магазини и лозарство. Това е цялата верига за преработка в черупка от ядки, което прави Agrarmesse Alpen-Adria подходящо събитие както за изложители, така и за купувачи. Можете да видите всяко звено от веригата в действие, да споделите знания и да установите ценни контакти в съседни страни – Австрия, Словения, Италия и Германия. С невероятна програма за поддръжка, Agrarmesse Alpen-Adria не е за изпускане!

Логистиката

Agrarmesse Alpen-Adria обикновено работи към края на януари в Клагенфурт, Австрия. Голямото селскостопанско изложение се провежда веднъж на две години в Messe Klagenfurt и изданията продължават три пълни дни. Klagenfurter Messe Betriebsgesellschaft mbH служи като организатор на събитието и достъпът се дава само на търговски посетители. Работното време е определено от 09:00 сутринта до 17:00 часа в късния следобед. Стигането до Messe Klagenfurt е сравнително лесно, тъй като изложбеният център е на пешеходно разстояние от жп гарата на Клагенфурт, така че има много различни опции по отношение на автобусите. Има и надеждна автобусна услуга, която се движи на всеки 15 минути между безплатния паркинг Park&Ride и главния вход. Имате дори удобна връзка до близкото летище, което е удобно за 15 минути с кола. Всичко, което трябва да направите, е да вземете автобусна линия 45 и ще бъдете там за нула време!

Какво казват хората?

• „Никъде другаде не можете да намерите това изобилие от водещи компании, от които имам нужда като строител на къщи. Ще ми отнеме седмици да посетя компаниите, които ме интересуват; на търговския панаир мога да го направя за един ден,” - Тереза ​​Кумер; търговски посетител през 2020 г

• „Селскостопанският панаир е идеална възможност за нас да представим нашата компания и нашето продуктово портфолио на клиенти от Каринтия, съседните федерални провинции и региона Алпийско-Адрия. Бизнесът не само започва, но и приключва на панаира“, - Отмар Занкл, дългогодишен изложител на панаира

Аудитория и статистика

Вече говорихме за това как основната аудитория е базирана в страните от Алпийско-Адриатическия регион, но сега е време да поговорим за произхода. От 20 000 търговски посетители, които посещават изложението всяко издание, мнозинството са фермери, служители и работници във фермите, млади фермери, домакини на почивка във фермата и директни търговци. Agrarmesse Alpen-Adria също е чудесно място за образование, а друга част от посетителите са ученици от селскостопански училища и учители от изследователски институти. Освен това имате служители на селскостопански камари от Алпийско-Адриатическия регион и членове на провинциалните и федералните власти на Алпийско-Адриатическия регион, които идват да видят най-новите продукти и технологии от над 320 международни изложители. Основната цел е реализиране на продажби, повторно свързване със съществуващи клиенти и генериране на квалифицирани клиенти за продажби. Друга причина посетителите да присъстват е откриването на нови технологии, както и участието в бонус събития и програма.

Настаняване

Вземете хотелска резервация за Agrarmesse Alpen-Adria за минути и останете твърдо в бюджета. Trade Fair Trips ltd е опитен доставчик на настаняване за търговски изложения. Развихме мрежите си по целия свят и можем да ви осигурим стая навсякъде и на всяка цена. Кажете ни колко легла искате и колко сте готови да платите. Изпращаме ви обратно списък с подходящи хотели в Клагенфурт, Австрия. Хотелите се намират в близост до Messe Klagenfurt и можете да стигнете до изложбените площи за броени минути. Вземете автобуса или пеша до входа! Trade Fair Trips ltd е тук за всички ваши нужди. Може би искате да наемете и екип, който да изгради вашия изложбен щанд? Можем да уредим това! Може би имате нужда от заседателна зала на място? Ще се обадим предварително и ще уредим всичко! Изберете някоя от тези услуги и създайте своя персонализиран, достъпен пакет!

Full list of
hotels for
Agrarmesse Alpen-Adria

Book Now
How to get to Agrarmesse Alpen-Adria

Similar trade shows