agraria

agraria

Селско стопанство, градинарство и земеделие
Организатор:
Messe Wels
Честота:
4 years
Уебсайт:
agraria

Основна платформа за иновации в селскостопанските технологии

Agraria ще ви предложи възможността да видите най-новите иновации и тенденции в селскостопанския сектор. Това изложение ще предостави на гостите си всякаква полезна информация относно технологии, автоматизация и ефективност. Ако дейността ви е в селскостопанския сектор, това събитие ще ви позволи да взаимодействате със свои клиенти и колеги, а и може да ви помогне в предоставянето на по-добро обслужване и производство.

Нашата компания е помогнала на много клиенти в намирането на хотели за бизнес пътуванията им до Австрия и други държави. Поради факта, че нашият опитен екип ще се погрижи отлично за всичко по вашето пътуване, резервирането на хотелска стая с нас ще ви осигури значително предимство.

Ако сте изложител, Agraria ще ви даде възможност да рекламирате своите продукти. Ето някои от опциите за промотиране, предоставени от организаторите:

  • Реклама чрез банери в експо центъра
  • Дистрибуция на рекламни материали за посетителите
  • Индивидуални маркетингови пакети
  • Онлайн промотиране

Трейд Феър Трипс ЕООД предлага конкурентни цени и отлична услуга. Не се колебайте повече и направете онлайн резервация с нашата компания. Повече от сигурно е, че с нас вашето бизнес пътуване е в сигурни ръце. Резервирайте с нас и ни позволете да създадем за вас оферта, която ще удовлетвори всичките ви изисквания!

Agraria 2022

Търговските изложения на живо за Agraria и HERBSTMESSE WELS за 2022 се проведоха от 23.11.2022 до 26.11.2022. Messe Wels, мястото на провеждане, не включваше мерки за защита от Ковид-19, тъй като Германия отмени ограниченията си, свързани с пандемията. Търговските изложения бяха посетени от 430 изложители и 83 200 посетители от общо 11 участващи държави на площ от 76 000 м2.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до agraria Изпрати

agraria акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.