Most booked hotels
Your free enquiry
agraria

agraria

Wels, Austria
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
Messe Wels
Event website
Event website:
agraria
Frequency
Frequency:
4 years

agraria ще ви предложи възможността да видите най-новите иновации и тенденции в селскостопанския сектор. Това изложение ще предостави на гостите си всякаква полезна информация относно технологии, автоматизация и ефективност. Ако дейността ви е в селскостопанския сектор, това събитие ще ви позволи да взаимодействате със свои клиенти и колеги, а и може да ви помогне в предоставянето на по-добро обслужване и производство.

Нашата компания е помогнала на много клиенти в намирането на хотели за бизнес пътуванията им до Австрия и други държави. Поради факта, че нашият опитен екип ще се погрижи отлично за всичко по вашето пътуване, резервирането на хотелска стая с нас ще ви осигури значително предимство.

Ако сте изложител, agraria ще ви даде възможност да рекламирате своите продукти. Ето някои от опциите за промотиране, предоставени от организаторите:

  • Реклама чрез банери в експо центъра
  • Дистрибуция на рекламни материали за посетителите
  • Индивидуални маркетингови пакети
  • Онлайн промотиране

Трейд Феър Трипс ЕООД предлага конкурентни цени и отлична услуга. Не се колебайте повече и направете онлайн резервация с нашата компания. Повече от сигурно е, че с нас вашето бизнес пътуване е в сигурни ръце. Резервирайте с нас и ни позволете да създадем за вас оферта, която ще удовлетвори всичките ви изисквания!

Full list of
hotels for
agraria

How to get to agraria

Similar trade shows